Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Burada anlatmak istediğim şu: Konuyu oluşturduğumuz anda, bu konunun türü yapay zekâ tarafından anlaşılsın ve ona göre otomatik olarak bir konu başlığı bulunup oraya kaydedilsin.

Düzelt butonu her ne kadar yer alsa da yine de kullanicilar ve moderasyon ekibi bu butonu kullandiktan sonra mesajlari kontrol etme zorunlulugu tasiyorsa, yapay zeka temelli otomatik baslik sistemini de yine hem moderaayon ekibi hem kullanicilar kontrol etmek zorunda kalacaklarindan gereksiz bir eklenti olur gelse bile. Yapay zekanin hata payi vardir. Biz bile bazen bazi konulari hangi kategoriye acsak diye acaba diyoruz isin icinde oldugumuz halde, yapay zekayi dusunemiyorum.

Düzelt butonu her ne kadar yer alsa da yine de kullanicilar ve moderasyon ekibi bu butonu kullandiktan sonra mesajlari kontrol etme zorunlulugu tasiyorsa, yapay zeka temelli otomatik baslik sistemini de yine hem moderaayon ekibi hem kullanicilar kontrol etmek zorunda kalacaklarindan gereksiz bir eklenti olur gelse bile. Yapay zekanin hata payi vardir. Biz bile bazen bazi konulari hangi kategoriye acsak diye acaba diyoruz isin icinde oldugumuz halde, yapay zekayi dusunemiyorum.
Düzelt butonu vasıfsız olduğundan, kontrol sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.

Aslında, büyük bir ekiple(böyle YZ işleriyle ilgilenenlere oluşan bir ekip)GPT altyapısını sahip ve geliştirilmiş bir YZ yapılabilir diye düşünüyorum.

Hic noktalama işareti konmamis, konuyu acanin iki ay sonra okusa kendisinin dahi anlamayacagi konular aciliyor. Yapay zekadan bu kadarini beklememek lazim.