Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Öne çıkar düğmesi gibi bir düğme gelebilir, moderasyondan talep etmek yerine direkt o düğmeye basıp konu düzenleme hakkı verilebilir. Konu başına belirli bir miktar koyulabilir. Hem moderasyonun yükü biraz azalır hem de insanlar beklemez, ayrıca belirli bir süre sonra o düğme kullanılmayabilir. Mesela 1 hafta geçtiyse kullanılmayabilir.

Artı 24 Eksi
Mantıklı öneri. Mesela geçen bir konuyu düzenlemek için 3 kere rapor atmak zorunda kaldım.

Muhtemelen eklenebilir ancak gereksiz kullanımı çok fazla olur diye düşünüyorum.

Gereksiz kullananlar için çözüm bulunabilir diye düşünüyorum. Belki kullanmak için belirli bir alt limit falan, ya da sadece belirli kategori de kullanılabilir. Mesela sadece rehberler, makaleler ve haber konuları gibi konular da kullanılabilir.

Muhtemelen eklenebilir ancak gereksiz kullanımı çok fazla olur diye düşünüyorum. Bence en sağlıklı yöntem şu anki bilet sistemi yöntemi.
Hocam aslında sadece makaleler için yapılabilir, makalenin sayfasında, düzenleme talebi yolla diye bir buton olur, o buton ile talep gönderilir, neyi düzenleyeceğimizi yazabileceğimiz bir metin kutusu penceresi de açılır, ona göre değerlendirilir.

Hocam aslında sadece makaleler için yapılabilir, makalenin sayfasında, düzenleme talebi yolla diye bir buton olur, o buton ile talep gönderilir, neyi düzenleyeceğimizi yazabileceğimiz bir metin kutusu penceresi de açılır, ona göre değerlendirilir.

Benim aklımda ki direkt konu düzenleme yetkisi vermeli, bastığın an düzenle düğmesi geri gelecek ve düzenleyebileyeceksin. Moderasyondan talep etsek yine bilet mantığına çıkıyor.