Öne çıkar düğmesi gibi bir düğme gelebilir, moderasyondan talep etmek yerine direkt o düğmeye basıp konu düzenleme hakkı verilebilir. Konu başına belirli bir miktar koyulabilir. Hem moderasyonun yükü biraz azalır hem de insanlar beklemez, ayrıca belirli bir süre sonra o düğme kullanılmayabilir. Mesela 1 hafta geçtiyse kullanılmayabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Helox
Üstün
Güzel öneri. Bilet açmak, bilete yanıt beklemek falan uzun iş.
Cidden, mesela açtığım haber konusunda link sebepsiz yere patlamış. Değiştirmek için 10-20 dakika bekliyorum, böyle bir şey eklenirse en azından konular daha hızlı düzeltilebilir.
Buna benzer bir öneri konusu açmıştım, düzenleme yetkisi ile alakalı, madem düzenleme süresine müdahale edilmiyor, böyle bir şey mutlaka olmalı.
- Makaleler
- 20
Muhtemelen eklenebilir ancak gereksiz kullanımı çok fazla olur diye düşünüyorum. Bence en sağlıklı yöntem şu anki bilet sistemi yöntemi.
Helox
Üstün
Muhtemelen eklenebilir ancak gereksiz kullanımı çok fazla olur diye düşünüyorum.
Gereksiz kullananlar için çözüm bulunabilir diye düşünüyorum. Belki kullanmak için belirli bir alt limit falan, ya da sadece belirli kategori de kullanılabilir. Mesela sadece rehberler, makaleler ve haber konuları gibi konular da kullanılabilir.
Hocam aslında sadece makaleler için yapılabilir, makalenin sayfasında, düzenleme talebi yolla diye bir buton olur, o buton ile talep gönderilir, neyi düzenleyeceğimizi yazabileceğimiz bir metin kutusu penceresi de açılır, ona göre değerlendirilir.Muhtemelen eklenebilir ancak gereksiz kullanımı çok fazla olur diye düşünüyorum. Bence en sağlıklı yöntem şu anki bilet sistemi yöntemi.
Helox
Üstün
Hocam aslında sadece makaleler için yapılabilir, makalenin sayfasında, düzenleme talebi yolla diye bir buton olur, o buton ile talep gönderilir, neyi düzenleyeceğimizi yazabileceğimiz bir metin kutusu penceresi de açılır, ona göre değerlendirilir.
Benim aklımda ki direkt konu düzenleme yetkisi vermeli, bastığın an düzenle düğmesi geri gelecek ve düzenleyebileyeceksin. Moderasyondan talep etsek yine bilet mantığına çıkıyor.