Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selamlar arkadaşlar, bir öneri ile karşınızdayım.
Bazen konuyu açtıktan hemen sonra bir anda aklıma başlık düzenlemesi gelebilir.
Konu onaylanmadan önce belli bir süreliğine başlık değiştirme hakkımız olsa nasıl olurdu sizce?
Bunun için rapor kullan demeyin, hızlıca değiştirmek varken rapor daha çok uğraştırır buna göreç
Ne düşünüyorsunuz dostlarım?

Artı 21 Eksi
Siz başlığı değiştirdiğiniz sırada moderatör onu inceliyor olabilir ve anlık değişim zor olur, tekrar incelenir uğraştırır gibi duruyor.

Konu yayınlanmadan metni düzenleme hakkınız oluyor sanırım. En kötü ek bir not eklersiniz moderatör arkadaş için.
Yeşil forumda yaptığım bir şeydi.

Konular genelde aktif moderatör olduğu sürece maksimum 2-3 dakika içinde onaylanıyor, bu sebeple belirli bir süre konu başlığı düzenleme özelliği gereksiz kalacak, bunun için rapor sistemini kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu süreçte siz mesaj düzenleme modunda bile olsanız moderatör düzenleme moduna girerse sizin düzenlediğiniz mesaj geçersiz kalıyor, yani o an moderatör ne düzenlediyse o şekilde açılıyor konu. Diyelim ki bu izin sizlere verildi, siz başlığı düzenlerken moderatörler düzenleme moduna girerse yine sizin düzenlediğiniz şekilde olmayacak.

Suistimal edilirse, geri mesajını yükleyebilirsiniz.
Bunun denetimini sağlamak başlığın düzeltilmesi için gelen raporu çözüme kavuşturmaktan daha zor. Raporlayıp düzeltilmesini sağlamak varken gereksiz, zaten konu onaylanmamış oluyor herhangi bir sorun olmaz.

Rapor sistemi zaten amaca ulaştırıyor. Bu konudaki raporun sonuçlanması da eminim saatler sürmeyecektir.

Ayrıca geçenlerde konu oluşturma ile ilgili olarak sitenin son bir kez daha "emin misin?" gibi bir uyarı vermesi önerilmişti ve bu uygulanmıştı diye hatırlıyorum. Uygulanan bu uyarı da aslında kullanıcıyı son bir kez daha konu içeriğini ve başlığı kontrol etmeye teşvik ediyor.

Açtığın konunun altına not olarak başlığı yapmak istediğin şeyi yaz.

Suistimale açık, düzeltilmesi gerekiyorsa raporlayabilirler. Suistimal edilebilir olacağına böylesi daha iyi bana kalırsa.
Nasıl suistimal edilebilir ki? Konu açıldıktan sonra olsa olabilir derdim ama konu onaylanana kadar belli bir süre içinde değiştirme hakkımız olmalı, bazen yanlış veya eksik yazabiliyoruz.