Bug mu bilmem, aşağıya bıraktığım gibi konu onaylanınca boş bildirim geliyor. Gelmemeli.

Dosya Ekleri

• IMG_0158.webp
    IMG_0158.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 188
Bu durum bir bug ve açık konuşmak gerekirse hiçbir logu yok düzgünce. Olsaydı @Leo düzeltirdi. 2.3'ü biraz da bekliyorum çözülmesi için çünkü tüm eklentilere güncellemeler geldi fakat 2.3 gerektirdiği için güncelleyemedik. Bekleyeceğiz çözülene kadar, bir şey diyemiyorum. Belirtilen durum aylardır var ve bilgimiz dahilinde yani.

Bu durum bir bug ve açık konuşmak gerekirse hiçbir logu yok düzgünce. Olsaydı @Leo düzeltirdi. 2.3'ü biraz da bekliyorum çözülmesi için çünkü tüm eklentilere güncellemeler geldi fakat 2.3 gerektirdiği için güncelleyemedik. Bekleyeceğiz çözülene kadar, bir şey diyemiyorum. Belirtilen durum aylardır var ve bilgimiz dahilinde yani.

İlgilenmeniz bile yeter, teşekkürler.
Ayrıca çözülenmeyecek kadar zor mu?

İlgilenmeniz bile yeter, teşekkürler.
Ayrıca çözülenmeyecek kadar zor mu?

Çözülecek olsa ben bile çözerdim hatalı eklenti özelliğini kapayarak ama bundan fazlası var. Aslında aşırı detaylı inceleme de gerçekleştirilmedi ama yoğun test gerektiriyor. O kadar testi de Sosyal 7/24 aktifken yapmak sıkıntı yaratabilir. Kaldı ki ne durumlarda bu olay gerçekleşiyor tam emin değilim. Tüm üyeler yaşamıyor ama birçoğu yaşıyor. Farkları neler, sorun onaylayanda mı yoksa başka bir şeyde mi bilmiyoruz. Dediğim gibi, çözülürse belirtiriz fakat şimdilik çözüme kavuşmayan bir bug diyebilirim yalnızca.

Bence bildirim hoş, kaldırmaktansa bunu bir seçenek haline getirmek daha mantıklı olabilir.