Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

29

Üstün
Makaleler
23
Hafif fantezi fakat guzel bir onerim var. Ozellikle uzun konularda ve fotograflarda degisiklik yaptiktan sonra eskilerini silmeye calisirken insanin imani gevriyor. Hangi fotoğraf hangisi diye. Boyle bir eklenti mevcut mudur ya da yazılabilir mi? Şu anda bilmiyorum fakat cok guzel olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 16 Eksi
Hafif fantezi fakat guzel bir onerim var. Ozellikle uzun konularda ve fotograflarda degisiklik yaptiktan sonra eskilerini silmeye calisirken insanin imani gevriyor. Hangi fotoğraf hangisi diye. Boyle bir eklenti mevcut mudur ya da yazılabilir mi? Şu anda bilmiyorum fakat cok guzel olurdu.
Bence de eklenebilir. Sonuçta o kadar inceleme rehber yazıyoruz, düzenleme konusunda böyle bir şey yapılsa iyi olur.

Ben de öyle yapıyorum. Bugüne kadar öyle bir derdim olmadı. Dert edecek olsam öyle yapardım. Zaten görseller yeni sekmede acilabiliyor. Isimlendirmeden bile ayırt etmesi o kadar da zor değil bence.

Görsellerin mesaja gomulmesi şart olmadığı için öyle bir uyarı çoğu kişi için can sıkıcı olacaktır. Zaten on izle deyince mesaja gomulmeyenler görünmüyor mu? Kontrol ettim, görünmüyor. Mesaj yayınlanınca görünüyor.

Kurallar konusunu okumanız gerekirdi. Kullanıcıların okuduğu varsayılıyor.

Son düzenleme:
Çok çok büyük bir dert ise bakabiliriz.
Hocam ozellikle yazi benzeri seyleri cekerken ya da kucuk degisiklikler yapilmis seyleri cekerken zor oluyor bulmak. Arch rehberlerini yaparken hangi fotograf hangisi diye bulmaya calismam en az yarim saatimi yedi. 50 fotograf limitine kadar kullanmistim ilk rehberde.

Tek dert fotografin buradan silinmesi de degil, eger sslerimiz sadece cachedeyse hepten gidiyor foto dimdizlak kaliyoruz :D