MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Bugün @Recep Baltaş'ın yeni gönderisini görünce aklıma böyle bir fikir geldi. Konulara koyulan resimler alt alta gidiyor ve bu güzel gözükmüyor. Eğer bir konuya resim ekliyorsak, resimler aynı galeri gibi sağa ve sola kaydırılabilir. Böylelikle daha da ferah görünür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu özelliğe sahibiz. Görsele tıkladım sol üstte 1/2 ibaresi belirdi ve ekranın iki yanında da ok tuşları var. Bu tuşlar ile konunun o mesajında yer alan tüm fotoğraflar arasında gezebilirsiniz.
Benim demek istediğim bütün fotoğrafların alt alta olmaması hocam.

Alt alta olmayıp da nasıl olacak ki? Görsele tıklayınca galeri görünümüne geçebiliyorsunuz. Hatta küçük resimler kısmını açarsanız bahsettiğiniz konu alttaki hâli alır.

1714493996803.webp

1714494026450.webp

Alt alta olmayıp da nasıl olacak ki? Görsele tıklayınca galeri görünümüne geçebiliyorsunuz. Hatta küçük resimler kısmını açarsanız bahsettiğiniz konu alttaki hâli alır.

Eki Görüntüle 41426

Eki Görüntüle 41427
Benim aklıma gelen mesela HTML'de kullanılan slider tarzı olabilir. Misal birisi bir albüm paylaştı ama okur fotoğrafların altına inene kadar sıkılabilir diye düşündüm.

Ama tabii siz ne derseniz o olur hocam :)

Tamam işte? İsteyen fotoğrafları sağa veya sola kaydırabiliyor, örnek olarak kendi konularımı bırakayım.

Rehber: iPhone'unuz yavaş, kasıyor veya beklendiği gibi çalışmıyorsa ne yapmalısınız?

Tamam işte? İsteyen fotoğrafları sağa veya sola kaydırabiliyor, örnek olarak kendi konularımı bırakayım.

Rehber: iPhone'unuz yavaş, kasıyor veya beklendiği gibi çalışmıyorsa ne yapmalısınız?
Senin ki daha farklı ama. O konular da adımları anlatmışsın ve o adımla ilgili görseli koymuşsun.

Alt alta cok gorsel iceriyorsa bazi arkadaşlar surpriz bozan icine koyuyorlar. @Enes3078 bence bu olay moderasyonu yormayacaksa herkes icin gecerli olmali.

Konuya girildiğinde fotoğraflar alt alta değil de galeri görünümündeki gibi kaydırarak görüntülenmesini istiyorsunuz sanırım.

Ben böyle anlamak.

A21EF141-B65A-4F7F-BD56-919A5411687D.webp

Mantıklı gibi duruyor.