Normal ben mesaj yazarken, bir yandan yazıyor yazabilir. Gereksiz sayılabilir ama bazen merak edilebiliyor. Bazen "bu kullanıcı görüntüleyip ne yapıyor 2 saattir?" diyorum. Bunu önlemek için yapılabilir. Bazen uzun bir şey yazığımızda, yazdığımızı görmeli bence konu sahibi. Nereye koyacağız derseniz bir görsel bırakacağım aşağıya, öyle yapılabilir. Aynı zamanda kaç karakter yazdığını da görsek güzel olabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Hakan Yusuf
Yetkin
Sürekli sitenin güncellenmesi gerekir daha fazla yoğunluk oluşturur ve işlemci kullanımını artırır. Bu da sitenin diğer kullanıcılara daha yavaş yanıt vermesini sağlar. Ayrıca kullanıcı yazmaktan vazgeçip sonra başka konuya girdiğinde neden yazmadın diye sorgulayacak mısınız?
- Makaleler
- 4
Hiç gerek yok. Forum yani burası. Whatsapp değil, bir şey değil. Olmasın bir zahmet.
Elma ısıran
Üstün
Gereksiz buldum açıkçası. Katılamıyorum.
Black Plague
Uzman
Normal ben mesaj yazarken, bir yandan yazıyor yazabilir. Gereksiz sayılabilir ama bazen merak edilebiliyor. Bazen "bu kullanıcı görüntüleyip ne yapıyor 2 saattir?" diyorum. Bunu önlemek için yapılabilir. Bazen uzun bir şey yazığımızda, yazdığımızı görmeli bence konu sahibi. Nereye koyacağız derseniz bir görsel bırakacağım aşağıya, öyle yapılabilir. Aynı zamanda kaç karakter yazdığını da görsek güzel olabilir.
Eki Görüntüle 113687
Yazan kişi ismi yerine profil fotoğrafı ile görüntülenebilir bence. Fakat böyle bir özelliğe gerek yok. Zaten biri yazdığında bildirimler açıksa anında bildirim düşüyor.
- Makaleler
- 3
Birisi mesajını beğenmiştir, bakmıştır. Birisi mesajını alıntılamıştır, bakmıştır. Konuya cevap gelmiştir, bakmıştır. Raporladığı mesajdan bildirim almıştır, bakmıştır. Tarayıcıyı açık bırakmıştır, sekme değiştirken bakmış olmuştur. Tarayıcıyı açık bırakmıştır, sekmeyi kapatırken bakmış olmuştur.
Aklıma gelmeyen başka senaryolar da vardır elbet.
Burasi whatsapp degil, oldu olacak goruldu de atsinlar.Normal ben mesaj yazarken, bir yandan yazıyor yazabilir. Gereksiz sayılabilir ama bazen merak edilebiliyor. Bazen "bu kullanıcı görüntüleyip ne yapıyor 2 saattir?" diyorum. Bunu önlemek için yapılabilir. Bazen uzun bir şey yazığımızda, yazdığımızı görmeli bence konu sahibi. Nereye koyacağız derseniz bir görsel bırakacağım aşağıya, öyle yapılabilir. Aynı zamanda kaç karakter yazdığını da görsek güzel olabilir.
Eki Görüntüle 113687
Websocket masraflarini cikartmak Recep Hocanin cok hosuna gider diye dusunuyorumNormal ben mesaj yazarken, bir yandan yazıyor yazabilir. Gereksiz sayılabilir ama bazen merak edilebiliyor. Bazen "bu kullanıcı görüntüleyip ne yapıyor 2 saattir?" diyorum. Bunu önlemek için yapılabilir. Bazen uzun bir şey yazığımızda, yazdığımızı görmeli bence konu sahibi. Nereye koyacağız derseniz bir görsel bırakacağım aşağıya, öyle yapılabilir. Aynı zamanda kaç karakter yazdığını da görsek güzel olabilir.
Eki Görüntüle 113687

Luzumsuz, sunucuya yuk bindirecek ve pahali is. Xenforo destekliyor mu onu ise bilememekteyim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-