Sırf Hz yüksek diye konu açacak biri olmadığımı bilirsiniz biraz sosyalde geziyorsanız. Koorui, KTC'nin alt markası. KTC, cihazlar için paneller üreten oldukça köklü ve bilindik bir firma. Yüksek kontrast, güzel renk gamutu, iyi gecikme değeri, ve iyi bir sRGB değeri sunuyor. Bu fiyata rakipsiz desek yanlış olmaz. Bu bütçedeki önerdiğimiz çoğu monitör ile denk, en büyük artısı 320 Hz olması.
HKC olarak düzeltelim. HKC de ekran üreten markalardan biri, panel arşiv listeme bakarak kullanılan HKC panelleri görebilirler.

Screenshot_20251219_011010_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör çok iyi de niyeyse artık IPS'lerde 1000:1 kontrast rahatsız etmeye başladı bir tek ben mi böyleyim bilmiyorum ama dahasını da istiyor insan. Yine de fiyatına göre taş gibi monitör Koorui markasını da severiz panellerde vs. çoğu ürünleri kalitelidir.
AMOLED telefon kullanınca IPS monitör bir tık öyle hissettiriyor evet. IPS telefon kullanırken dert etmiyordum. Bakalım şimdi de Mini LED televizyon aldık. Ona bakınca ne hissedeceğim monitörüm hakkında merak ediyorum :D

10k ya miniled veya OLED varyantı bir şey görmediğim sürece VG249Q1A ile devam etmek için çabaliyorum resmen😁 işime yaramayacak her şey indirimde giriyor.
(Ktc 1080p OLED çıkaracak ama TR'ye gelir mi bilmiyoruz)

Son düzenleyen: Moderatör: