Detaylar
Kim cevapladı?korku filmi ve korku oyunları beni çok sıkıyor. Artık jumpscare nerede çıkacak çok tahmin edilebilir yapıyolar bence. Neyin nerede çıkacağınım tahmin edilebilir olması çok sıkıcı. Bir an önce bitsin gideyim diyorum şahsen ben.
Çok fazla korku oyunu oynadım şu ana kadar. İlk başlarda jumpscarelerden korkuyordum sadece ama artık jumpscarelerden de korkmuyorum. Ya artık zevk almıyorum ya da moda giremiyorum, bilmiyorum.
Hiç benlik değil.
D4C
Uzman
Gece vakti hariç oyun gram korkunç değil, bazen zorunlu gece görevleri oluyor o kısımlarda Eceller biraz geriyor ama çok da korkunç bir oyun değil.dying light 1 ve 2 aldım bakalım umarım oynayabilirim.
Saçma sapan bir tür, korkunç da değil. Outlast oynadım, Slenderman'ın bir oyunu vardı onu oynadım. Silent Hill, Resident Evil falan da oynama fırsatım oldu hiçbirinden korkmadım, neyi korkunç tam olarak? Dark Souls serisi bile daha korkunç ki bu seri korku türünde bir oyun değil, oyunda ilerlerken bir anda üzerine düsman fırlaması, hele zor durumdayken acaba ölecek miyim korkusuyla ilerlemen falan.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Mantiksiz. Karsima aniden ve yuksek sesle cikan sey Cips paketi de ciksa korkarsin zombi de ciksa korkarsin.
yusufumm07
Üstün
Hiç korkutmuyor ki yayıncılar yalandan koltuktan zıplıyor 
Ömer_Yeter
Yetkin
"Rol yapıyorlar." diyorsunuz yani.Hiç korkutmuyor ki yayıncılar yalandan koltuktan zıplıyor![]()
yusufumm07
Üstün
Bence öyle oyunda dalarsın binde bir kere olur Her zaman oyunda korku tepkisi veremezsin İşin şov kısmı korku yayını sevenler için