Detaylar
Kim cevapladı?Daha önce hiç oynamadım, oynamayı düşünmüyorum. Korkmak hoşuma gitmiyor.
İzlemeyi severim. Outlast'i zamanında bir YouTuber'dan izliyordum, ne kadar eğlendiğimi unutamıyorum.
Bunun cevap olarak verilebildiği her konu altında sizin cevabınızı bekliyorum istemsizce, hatta daha cevap gelmeden gülmeye başlıyorum, geleceğini bilerek.
Geçenki aktivite konusu...
Bunun cevap olarak verilebildiği her konu altında sizin cevabınızı bekliyorum istemsizce, hatta daha cevap gelmeden gülmeye başlıyorum, geleceğini bilerek.
Geçenki aktivite konusu...
Orada onu atamazdım.
- Makaleler
- 9
Bayılırım ama saçma sapan jumpscare olmayanlarına.
Yürüme simülasyonu oyunlarsa hiç oynamam. Korku sayılabilecek Silent Hill Origins oynamıştım, onda insanı geren bir atmosfer vardı.
Açıkçası Resident Evil serisini korku oyunu serisi olarak saymam. 3 tane Resident Evil oyunu bitirdim hiçbiri korkunç değil. Özellikle eski üçleme hiç değil. Eskiden Resident Evil 4'te 1-2 nokta vardı oralar biraz korkunçtu. Ama oyunu 30 kere bitirdiğimden bodozlama dalıyorum.
Açıkçası Resident Evil serisini korku oyunu serisi olarak saymam. 3 tane Resident Evil oyunu bitirdim hiçbiri korkunç değil. Özellikle eski üçleme hiç değil. Eskiden Resident Evil 4'te 1-2 nokta vardı oralar biraz korkunçtu. Ama oyunu 30 kere bitirdiğimden bodozlama dalıyorum.