Planlanmıyor Korsan desteği artık getirilmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    korsan
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, biliyorsunuz ki bazı videolar patladı ve bu videolarda satın aldığımız ürünlerin aslında hiçbirine sahip olmadığımızı öğrendik. Keyifleri istediği gibi aldığımız oyunları geri çekip kaldırabiliyorlar, bu hırsızlık da biz korsan indirince hırsız falan mı oluyoruz?

Satın aldığım oyun benden geri alınıyorsa, benim korsan oyun oynamam da hırsızlık değil. Bir video izledim çoğunuz biliyordur abonelik hizmetleri (Netflix vb.) 4K çözünürlüğünde bile çözünürlüğü 720P'ye kadar kısabiliyormuş, tepkimizi koymalıyız.

Not: Bu konuyu korsan kullanmaktan nefret etmeme rağmen açtım. Korsan kullanıcısı değilim ama ben de başlayacağım sanırım. Oynadığım oyunların hepsini Steam'den aldım ve 170 civarı oyunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 77 Eksi

Hayatımda çoğu oyunu crack oynadım hala da bazı oyunların cracklenmesini bekliyorum. O kadar haklısınız ki anlatamam. Zaten bizde bir de fiyat yükü var her fiyatı 35'le çarpıyoruz ona rağmen gelip burada tatava yapılabiliyor.

Ben de sizin gibi... Yarısı korsandı. Nedeni ise oyunların çok pahalı olmasıdır.

Zaten yeşil forumla bu forumun bu orijinal takıntısını hiç sevmiyorum. Artık korsan desteği gelmeli.
Hocam yeşil yerde TLauncher hakkında soru sorunca laf yiyip 3 gün uzaklaştırma alıyorum.

Hikayesi Max 2 günde bitecek çoklu oyuncu vs olmayan ve fahiş fiyata satılan oyunlar için gelebilir.

Bu bir suç. Bu suça izin vermek sıkıntı çıkarabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…