Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, biliyorsunuz ki bazı videolar patladı ve bu videolarda satın aldığımız ürünlerin aslında hiçbirine sahip olmadığımızı öğrendik. Keyifleri istediği gibi aldığımız oyunları geri çekip kaldırabiliyorlar, bu hırsızlık da biz korsan indirince hırsız falan mı oluyoruz?

Satın aldığım oyun benden geri alınıyorsa, benim korsan oyun oynamam da hırsızlık değil. Bir video izledim çoğunuz biliyordur abonelik hizmetleri (Netflix vb.) 4K çözünürlüğünde bile çözünürlüğü 720P'ye kadar kısabiliyormuş, tepkimizi koymalıyız.

Not: Bu konuyu korsan kullanmaktan nefret etmeme rağmen açtım. Korsan kullanıcısı değilim ama ben de başlayacağım sanırım. Oynadığım oyunların hepsini Steam'den aldım ve 170 civarı oyunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 77 Eksi
Hocam çözüm şu, DRM koruma olanları satın alma. Örnek GoG'da oyunlar tamamen senin bildiğim kadarıyla.

• Beğendim
İfadeler: 679
Türkiye'de orjinal Windows kullananlar çok az gerçek olsa çoğu hapiste olurdu.
Onu devlet tespit edemiyor, etmesi de zaten çok olası değil. Neredeyse imkansıza yakın. Ancak bu sitenin korsan yazılıma izin vermesi, geçerli bir delil içerir. Bu sayede devlet işlem uygulayabilir.

Reddit bu yüzden var arkadaşlar. Oradaki ortam burası gibi olmaz.

Zaten konu uygulanmayacak orası kesin. Modlardan biri gelip etik değil deyip gidecek o yüzden boşuna uğraşmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.