Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunu çözdüm. Bu videodaki işlemleri yaptıktan sonra crack dosyalarının içindeki "tenoke.ini" dosyasını ana oyun dosyalarının oldugu yere attım ve içini açıp "english" olan yere "turkish", "UK" yazan yere "TR" yazdım, düzeldi.

Bıraktığım notu denediniz büyük ihtimalle ama yine de sorayım. Oyun normalde Türkçe yama destekli çünkü.

1767026551345.webp

Oyun crack. Aklıma gelen her yöntemi denedim, YouTube'dan bir sürü yöntem denedim işlemedi. İngilizce oynayacağım artık, yok mu bir çözüm?

Yapılan yama büyük ihtimalle orijinale yapılmış korsan oyunlarda (craked) hashleri ve imzalari başka oluyor o yüzden çalışmaz yama craked destekli bul.

Oyun fiyatı 47 dolar.

Yamalar orijinal hal için yapılır;
  • Sürüm uyumsuzluğu.
  • Yama ve Crack'ler aynı yerde işlem yaparlar.
  • Dosya yapılmasının bozulması.
    • Patch vb.
Gibi sebepler yama ve modlara engel olabilir. Ya dil dosyası olan bir yama indirin ya da İngilizce oynayın. Fakat yenisini indirmekle uğraşmadan önce şunları deneyin.

@Leon Scott Kennedy hocam bunu denediniz mi?

Bıraktığım notu denediniz büyük ihtimalle ama yine de sorayım. Oyun normalde Türkçe yama destekli çünkü.

Eğer olmadıysa Steam'de Steam dışı oyun ekle kısmından .exe yi seçin. Steam oyunu görür Steam'de diliniz neyse oyun ona geçecektir.
Eğer olmazsa Reddit içerisinde birkaç güvenilir Subreddit'e göz atın.

Son düzenleme: