Diyelim ki GTA V indirip sadece hikaye modunu oynamak istiyorum, fakat orijinal halinde 114 GB olan dosya boyutunun yarısından fazlası online içeriği. Korsan bir şekilde indirdiğimde sadece hikaye modunu indirip hem zamandan hem yerden tasarruf etmiş oluyorum, ek olarak saçma Social Club ile uğraşmama gerek kalmıyor. Yaşandığı için örnek veriyorum.

Diyelim ki GTA V indirip sadece hikaye modunu oynamak istiyorum, fakat orijinal halinde 114 GB olan dosya boyutunun yarısından fazlası online içeriği. Korsan bir şekilde indirdiğimde sadece hikaye modunu indirip hem zamandan hem yerden tasarruf etmiş oluyorum, ek olarak saçma Social Club ile uğraşmama gerek kalmıyor. Yaşandığı için örnek veriyorum.

Ama gene de dikkat etmek gerek bu korsan oyun olaylarında.

"Her zaman risklidir" mesajına neden bu kadar beğenmedim ifadesi atılmış anlamadım. Aslına bakarsanız, bu doğru bir yorum. Risk her zaman vardır. Sadece korsanda da değil, internette birçok mecrada güvenlik riski bulunmakta. Tabii bu riskleri minimuma indirmek için gerekli olan, bilinçli ve dikkatli kullanım.

Soruya gelecek olursak, doğru kaynaktan indirildiği sürece FitGirl sorunsuz bir repack dağıtımcısı. Zaten siz de sonuçlara bakacak olursanız çoğunda "Crack, Hacktool, Riskware" gibi tespitler var.