(Korsan) Kingdom Come: Deliverance yüklenirken işlemci birden 90 dereceye çıkıyor

Tamam o zaman diğer dediklerimi yapın. Laptop olsaydı onların ana programları vardı onu önerirdim. Masaüstüyse bu uygulama yeter.
Görev yöneticisinde sıcaklık göremedim ama kullanımı gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde sıcaklık göremedim ama kullanımı gözüküyor.

Evet sıcaklığa Core Temp veya oyun içi MSI Afterburner'den bakılır. Kurulum bitsin oyuna girip değerlere MSI Afterburner'den bakın. Eğer şimdi bakacağım derseniz Core Temp her çekirdeği detaylı gösterir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fitgirl'den başına bela gelmez, sağlam sıkıştırdığı için tüm işlemciyi kullanıyor çözerken.
Benim merak ettiğim şey gerçekten oyuna 50 tl para veremeyecek durumda olup olmadığınız.

FitGirl'den başına bela gelmez, sağlam sıkıştırdığı için tüm işlemciyi kullanıyor çözerken.
Benim merak ettiğim şey gerçekten oyuna 50 TL para veremeyecek durumda olup olmadığınız.

Steam'de 4.60 dolar. 190 TL civarı. Xbox'da 50 TL. Ben olsam bende kaçak indirirdim. Yalan yok.

Epic Games ücretsiz vermişti eğer zamanında aldıysa onu da kontrol edebilir. Bazen alıp unutuyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…