Güçlü yapımlar çoğunlukla yok ancak eğer yerel bir yapımcı iyi bir oyun çıkarırsa tercihiniz değişir miydi? Korsanlamayı düşünür müydünüz yoksa orijinal mi kullanırdınız?

Aslında biraz oyunum var Steam'de Epic Games'te, bu oyunlarla yetinmeli mi yoksa bir RDR 2 CP2077 deneyimi yaşamak adına korsana mı yönlenmeli karar veremedim.

Korsana yönlendirmek gibi olmasın ancak bunlar artık piyasada adı duyulmuş oyunlar hocam. Birisi CDPR tarafından diğeri Rockstar tarafından yapılmış ve oyunlar da fazlasıyla firmalara para kazandırmış. Sizin korsanlamanız veya satın almanız bu şirketleri çok etkilemez. Ancak korsan oynayıp eğer beğenirseniz daha sonra içinizin rahat etmesi şimdi için gelecekte satın alabilirsiniz.

Korsana yönlendirmek gibi olmasın ancak bunlar artık piyasada adı duyulmuş oyunlar hocam. Birisi CDPR tarafından diğeri Rockstar tarafından yapılmış ve oyunlar da fazlasıyla firmalara para kazandırmış. Sizin korsanlamanız veya satın almanız bu şirketleri çok etkilemez. Ancak korsan oynayıp eğer beğenirseniz daha sonra içinizin rahat etmesi şimdi için gelecekte satın alabilirsiniz.
Diğer bir soru ise( aslında herkesin kafasında olan düşünce) virüs yermiyim, aslında nereden ve nasıl indirdiğine bağlı, sitede açılan rastgele bir yere tıklarsan tabi virüs yersin orası ayrı

Diğer bir soru ise( aslında herkesin kafasında olan düşünce) virüs yermiyim,
Hocam yeni bir kullanıcı oluşturup onun izinlerini kısıtlarsanız ve oyunları o kullanıcıda oynarsanız daha güvende kalırsınız. Bir virüs olursa hesabı oyunlarla birlikte silersiniz. Oyunlara yönetici yetkisi vermediğinizden emin olun. Ancak bu yöntem de virüs-geçirmez olmayabilir, yine de dikkat edin.

Hocam yeni bir kullanıcı oluşturup onun izinlerini kısıtlarsanız ve oyunları o kullanıcıda oynarsanız daha güvende kalırsınız. Bir virüs olursa hesabı oyunlarla birlikte silersiniz. Oyunlara yönetici yetkisi vermediğinizden emin olun. Ancak bu yöntem de virüs-geçirmez olmayabilir, yine de dikkat edin.
Ben repack sitelerinden indiririm ( fitgitl ve dodi) güvenli diyorlar ama bilemiyorum

Arkadaşlar ben direkt oyun satin almayi saçma buluyorum, parayla program almayi da. Bilmiyorum bedava her yerde var. En kotu bir programin bir ozelliginin eklentisi bile GitHub'da falan bedava bulunabiliyor.