2024'de bu soruyu sormanız halen garip hissettiriyor. Günümüz şartları şahsen bir oyuna 3000 TL vermek yerine, özellikle sadece hikaye tabanlı oyuna bu parayı vermek saçma gelir. Çok zengin olursun dört dörtlük durumun olur o zaman alırsın.

Şahsen zamanında her şey uygunken almıştım şimdi mecburen alamıyorum, torrent indirmek zorunda kalıyorum. Asgari ücretle çalışan biri olarak 20 bin TL maaş alsam bile 3,4 bin TL asla ama asla oyuna para vermem. Tek pahalı aldığım oyun Diablo 4'tü ondan başkada almadım. Steam dolar kurunuda geçince de oyun alma dönemi bitti benim için.

2024'te bu soruyu sormanız halen garip hissettiriyor. Günümüz şartları şahsen bir oyuna 3000 TL vermek yerine, özellikle sadece hikaye tabanlı oyuna bu parayı vermek saçma gelir. Çok zengin olursun dört dörtlük durumun olur o zaman alırsın.

Şahsen zamanında her şey uygunken almıştım şimdi mecburen alamıyorum, Torrent indirmek zorunda kalıyorum. Asgari ücretle çalışan biri olarak 20 bin TL maaş alsam bile 3,4 bin TL asla ama asla oyuna para vermem. Tek pahalı aldığım oyun Diablo 4'tü ondan başkada almadım. Steam dolar kurunuda geçince de oyun alma dönemi bitti benim için.

Bende sizin gibi düşünüyorum, sadece düşünceleri merak ettiğimden konu açtım.

Eskiden inanılmaz karşıydım, fiyatlar yine yüksek idi ama alınabilir durumdaydı.
Fakat şu an akıl mantık işi değil. Biraz işin, gücün stresini atacağım diye bu miktarlar hiç kabul edilebilir değil.
Bakıyorum varsa korsan yapıştırıyorum yoksa da oynamıyorum.

Bazı kötü kişilerin korsana virüs eklemesi dışında sorun yok bence. Korsan önemli bir şey. Büyük şirketlerin korkulu rüyası.

Param varsa alırım yoksa almam indirim beklerim. Korsan indirene de karşı değilim. Tercih meselesi. Yasal yaptırımı olmayan bir durum ülkemizde. Fazla kasmayın o yüzden bu konuyu.

Oyun indirimde ise ve hoşuma gitti ise alırım. Veya normal fiyatı uygun ve ucuzdur alırım. Yoksa mümkün olduğunca korsan oyunlardan kaçınıyorum. Ama tabii Emülatör oyunlarını indiririm orası ayrı.