Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Oyun önerildiğinde nasıl indireceğini karşınızdaki kişi belirleyebilir. Steam versiyonu yerine korsan GTA V önerince tadı farklı mı oluyor? Yemek tarifi mi bu? Özellikle Fit sürümü olmayınca tadı tutmuyor herhâlde.
- Makaleler
- 1
Türkiye’de yaşayınca ne oluyor? Herkes asgari ücret ile çalışmıyor. Maddi durumu uygun olmayan bir kişi gidip kendince korsan indirecekse de bunu herkese duyurmak zorunda değil.Çok boş yorum yapmışsınız. Türkiye'de yaşadığınızın farkında değilsiniz herhalde. Ben de destekliyorum bu konuyuz.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Çok boş yorum yapmışsınız Türkiye'de yaşadığınızın farkında değilsiniz herhalde bende destekliyorum bu konuyu.
X ülkesi oyunu ücretsiz oynayabilsin ama b ülkesi para verip alsın. Neden? Çünkü X ülkesinin kendi seçtiği adamı ülkeyi ekonomik olarak kötü yönetiyor.
Aeronight
Üstün
Ben oyunlarımı eğer o ara param yoksa korsan indirir, virüs taraması yapar oynarım. Beğenirsem para biriktirir oyunu satın alırım. Beğenmezsem silerim zaten. He eğer param varsa zaten direkt satın alırım. Ama şu koşullarda oyun satın almam açıkçası. Fiyatlar güncellendikten sonra 2 oyun satın aldım. DMC5 ve Anomaly Agent. Yasallaşsın çok uçuk bir kelime olmuş ya bu arada. 800 lira ve 35$ üstüyse oyunlar zaten destek veriliyor. İndirimleri kovalayın, Steam'den alacaksanız hafta sonu oyun almayın yeter. Ekonomik şartlar bu şekilde. Coğrafya kaderdir.
Fiyatı 800 lira olan indie oyunun satması beklenmesin zaten.Indie bir oyun geliştirip satmaya çalıştığın zaman herkesin oyunu korsan oynadığını görünce de aynısını söylersin umarım.
- Makaleler
- 1
Çok saçma bir kural. İkisi arasında yaklaşık 10 dolar fark var. Bir para birimi verip onu kura sabitlemeleri daha mantıklı olabilir.800 lira ve 35 dolar üstüyse oyunlar zaten destek veriliyor.
Aynen yasal uçuk olmuş ama fiyat düşürülebilir 400 liraya.Ben oyunlarımı eğer o ara param yoksa korsan indirir, virüs taraması yapar oynarım. Beğenirsem para biriktirir oyunu satın alırım. Beğenmezsem silerim zaten. He eğer param varsa zaten direkt satın alırım. Ama şu koşullarda oyun satın almam açıkçası. Fiyatlar güncellendikten sonra 2 oyun satın aldım. DMC5 ve Anomaly Agent. Yasallaşsın çok uçuk bir kelime olmuş ya bu arada. 800 lira ve 35$ üstüyse oyunlar zaten destek veriliyor. İndirimleri kovalayın, Steam'den alacaksanız hafta sonu oyun almayın yeter. Ekonomik şartlar bu şekilde. Coğrafya kaderdir.
800 lira diyen kim? :DFiyatı 800 lira olan Indie oyunun satması beklenmesin zaten.
Türkiye'de yaşıyoruz TL kazanmayanları ilgilendiren bir durum yok bence. Zaten Türk forumu.Çok saçma bir kural. İkisi arasında yaklaşık 10 dolar fark var. Bir para birimi verip onu kura sabitlemeleri daha mantıklı olabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-