Korsan oyun önermek nasıl oluyor? Adama "sen bunun korsanını indir" mi diyeceğiz? İsteyen zaten korsanını indirir, bahsinin geçmesine gerek yok.

Paran yoksa gidip restorantta yemek yemiyorsan korsan da oynamayacaksın.
Mac'de bile korsan oynuyorum evelallah. Oynamaya da devam edeceğim.

Farkı ne biliyor musun? Fırından ekmek çaldığımda ya da restorandan yemek aşırdığımda hem karşı taraf maddi kayıp yaşıyor hem de polis beni tutukluyor.

Korsan oynadığımda maddi olarak yapımcıya zararım olmuyor, fiziksel kopya çalmıyorum aksine bedavadan reklam yapıyorum. Bende zaten onu verecek para yoksa benim korsan oynayıp oynamamam adamlara bir kayıp yaşatmaz. Para yok çünkü yani yok. Ha hiç oynamamışım ha korsan oynamışım. Sen anlamak? Ha polis de tutuklamıyor, bu da önemli bir detay.

Param olsa, oyunlar uygun fiyatta olsa ve buna rağmen korsan oynasam adamın kaybı olur, evet ama yok. İstesem de alamıyorum.

Mac'de bile korsan oynuyorum evelallah. Oynamaya da devam edeceğim.

Farkı ne biliyor musun? Fırından ekmek çaldığımda ya da restorandan yemek aşırdığımda hem karşı taraf maddi kayıp yaşıyor hem de polis beni tutukluyor.

Korsan oynadığımda maddi olarak yapımcıya zararım olmuyor, fiziksel kopya çalmıyorum aksine bedavadan reklam yapıyorum. Bende zaten onu verecek para yoksa benim korsan oynayıp oynamamam adamlara bir kayıp yaşatmaz. Para yok çünkü yani yok. Ha hiç oynamamışım ha korsan oynamışım. Sen anlamak? Ha polis de tutuklamıyor, bu da önemli bir detay.

Param olsa, oyunlar uygun fiyatta olsa ve buna rağmen korsan oynasam adamın kaybı olur, evet ama yok. İstesem de alamıyorum.
Oyna ne yapayım :D Seni engelleyemem.

Konu oyun olsa bile sonuçta para ile satılan bir şeyi para vermeden kullanmak etik değil.

İnsan zihni "nefes" almanın parayla olduğunu açıklasa ve bunu yasallaştırsa bunu kabul edecek misiniz? Yani bu "parayla satılan" olamaz. Zaten kast edilen de bu değil, bir oyundan milyar dolar mertebesin de kar etmek etikse, korsan kullanmak "ibadettir"