Ben korsanin kraliyim Linux kullandigim ve ne yaptığımin farkinda oldugum icin virusler viz gelir Triss gider bana.
Siz değil, virüs sizden korkuyor hocam.
Ben korsanin kraliyim Linux kullandigim ve ne yaptığımin farkinda oldugum icin virusler viz gelir Triss gider bana.
%99.9'indan etkilenmiyorum viruslerin. Pislik icime islemis. Yani etkileniyorum aslinda da viruse rahat rahat sisteme zarar verebilecegi bir ortam birakmiyorum aslinda.
%99.9'indan etkilenmiyorum viruslerin. Pislik icime islemis. Yani etkileniyorum aslinda da viruse rahat rahat sisteme zarar verebilecegi bir ortam birakmiyorum aslinda.
Eger en iyi bilinen antivirusler yok diyorsa yoktur.Hocam VirusTotal'de setup exesini tarattığımda bilinmedik antivirüslerden uyarı çıkıyor dikkate almam gerekiyor mu?
Eger en iyi bilinen antivirusler yok diyorsa yoktur.
Belli basli siteler var cok bilinen eger orjinal adresi bulabilirsen virusle karsilasmazsin. Bu kasikci abla cikolatali abi gibi. En guzeli sen 3 kafali mitolojik yaratiga bir goz at.Hocam yarın yine bir şans verebilirim değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Başka bilmem gereken bir şey var mı?
Korsan oyunları kalıcı olarak terk edip, Steam ya da Epic'ten oyun alın.
Korsan oyunları kalıcı olarak terk edip, Steam ya da Epic'ten oyun alın.