Korsan oyunlarda AV taramalarında gözükmeyen virüsler var mı?

Çok oyun indirdim oyun nedir öğrendim resmen oyna silmene gerek yok fit ve dodiden indir onlar daha iyi.

Hocam bu oyundan sonra zaten kolay kolay oyun indirmeyi planlamıyorum. Bu korku bana yeter. Game Pass, elimdeki oyunlar vb. diyerek bir şekilde idare edeceğim. Arkadaşım yükletti bana kendisi 7 TB'lik HDD'ye oyunlar yüklüyor. Onunkine bir şey olmuyorsa benimkine de bir şey olacağını zannetmem. Ama korku da var işde. Boşdayken de zatenj %0 da her şey görev yöneticisinde.

Bir şey olmaz hocam ama yine de dikkatli olmakta da fayda var, genellikle Oyun İndir VIP gibi siteler çok sorun çıkarmaz ama yine de %100 de garantili değil elbet.

@Ozi2658, içinizin daha da rahatlamasını istiyorsanız birkaç bağımsız tarama aracıyla sisteminize tarama yapabilirsiniz.

Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.

Sağ olun hocam. Eski sistemimde üyelikli ESET kullanıyordum kendisini beğeniyorum. Bunlarla da tarama yapacağım. Teşekkürler.

Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.

Hocam Windows Defender açıkken sadece ilk olarak WinRAR ve Internet Download Manager uygulamalarını kurarken kapattırdı. Oyunu indirirken kapatmama gerek kalmadı. Öyle bir şey istemedi.

Korsan yazılımlara karşıyız. Bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali olan dosyalardan emin değilseniz, işleri güvenli tutmak için iki ayrı işletim sistemi (Dual boot) kullanabilirsiniz. Ana sisteminizi banka hesapları ve diğer önemli işler için temiz tutun, diğer işler için ayrı bir sistem kullanmak güvenlik risklerini azaltır.

Kimse de babasının hayrına yapmayacağına göre
ElectroIQ'ya göre Z jenerasyonu ve Milenyumlar geçen sene korsan paylaşım sitelerine girişi 229 milyar kezden fazla. Demek ki her korsan paylaşım sitesi virüs yaymıyormuş, öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…