Elbette internette her zaman fud'lanmış, antivirüslerin gözünden kaçan virüslerle karşılaşabiliriz. Önemli olan bilinçli ve dikkatli korsan kullanımı. O site birçok Türk kullanıcısı tarafından "Güvenilir" olarak tanımlanıyor, ancak ben yine de bundan sonra orayı önermem. Yabancı kaynaklar daha güvenilir.

Hocam bu oyundan sonra zaten kolay kolay oyun indirmeyi planlamıyorum. Bu korku bana yeter. Game Pass, elimdeki oyunlar vb. diyerek bir şekilde idare edeceğim. Arkadaşım yükletti bana kendisi 7 TB'lik HDD'ye oyunlar yüklüyor. Onunkine bir şey olmuyorsa benimkine de bir şey olacağını zannetmem. Ama korku da var işde. Boşdayken de zatenj %0 da her şey görev yöneticisinde.

Bir şey olmaz hocam ama yine de dikkatli olmakta da fayda var, genellikle Oyun İndir VIP gibi siteler çok sorun çıkarmaz ama yine de %100 de garantili değil elbet.

@Ozi2658, içinizin daha da rahatlamasını istiyorsanız birkaç bağımsız tarama aracıyla sisteminize tarama yapabilirsiniz.

Oyun indir VIP'den crackli The Last of Us Part II indirdim fakat şimdi içime kurt düştü. Kaspersky üyeliği aldım 1 ay ücretsiz ve tarama yaptığımda da Windows Defender'da da Kaspersky'da da bir şey bulmadı. Gözükmeme ihtimali var mı? Bir de bu oyunu tamamen nasıl kaldırabilirim? Kaldırmayı düşünüyorum çünkü gerçekten gerildim bu konuda. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.

@Ozi2658, içinizin daha da rahatlamasını istiyorsanız birkaç bağımsız tarama aracıyla sisteminize tarama yapabilirsiniz.

Sağ olun hocam. Eski sistemimde üyelikli ESET kullanıyordum kendisini beğeniyorum. Bunlarla da tarama yapacağım. Teşekkürler.

Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.

Hocam Windows Defender açıkken sadece ilk olarak WinRAR ve Internet Download Manager uygulamalarını kurarken kapattırdı. Oyunu indirirken kapatmama gerek kalmadı. Öyle bir şey istemedi.

Hocam bu oyundan sonra zaten kolay kolay oyun indirmeyi planlamıyorum. Bu korku bana yeter. Game Pass, elimdeki oyunlar vb. diyerek bir şekilde idare edeceğim. Arkadaşım yükletti bana kendisi 7 TB'lik HDD'ye oyunlar yüklüyor. Onunkine bir şey olmuyorsa benimkine de bir şey olacağını zannetmem. Ama korku da var işde. Boşdayken de zatenj %0 da her şey görev yöneticisinde.

Korsan yazılımlara karşıyız. Bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali olan dosyalardan emin değilseniz, işleri güvenli tutmak için iki ayrı işletim sistemi (Dual boot) kullanabilirsiniz. Ana sisteminizi banka hesapları ve diğer önemli işler için temiz tutun, diğer işler için ayrı bir sistem kullanmak güvenlik risklerini azaltır.