Detaylar
Kim cevapladı?En sağlıklısı format atmak sistem dosyası gibi gözükerek gizleniyor senden data vb topluyor offline hesap alsaydım ya 20 25 liraya Steam ne gerek vardı crack oyuna.
Ozi2658
Becerikli
Elbette internette her zaman fud'lanmış, antivirüslerin gözünden kaçan virüslerle karşılaşabiliriz. Önemli olan bilinçli ve dikkatli korsan kullanımı. O site birçok Türk kullanıcısı tarafından "Güvenilir" olarak tanımlanıyor, ancak ben yine de bundan sonra orayı önermem. Yabancı kaynaklar daha güvenilir.
Hocam bu oyundan sonra zaten kolay kolay oyun indirmeyi planlamıyorum. Bu korku bana yeter. Game Pass, elimdeki oyunlar vb. diyerek bir şekilde idare edeceğim. Arkadaşım yükletti bana kendisi 7 TB'lik HDD'ye oyunlar yüklüyor. Onunkine bir şey olmuyorsa benimkine de bir şey olacağını zannetmem. Ama korku da var işde. Boşdayken de zatenj %0 da her şey görev yöneticisinde.
- Makaleler
- 5
@Ozi2658, içinizin daha da rahatlamasını istiyorsanız birkaç bağımsız tarama aracıyla sisteminize tarama yapabilirsiniz.
www.eset.com
www.hitmanpro.com
www.emsisoft.com
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
HitmanPro and HitmanPro.Alert. Advanced Malware Scanning, Detection and Removal Tools.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Oyun indir VIP'den crackli The Last of Us Part II indirdim fakat şimdi içime kurt düştü. Kaspersky üyeliği aldım 1 ay ücretsiz ve tarama yaptığımda da Windows Defender'da da Kaspersky'da da bir şey bulmadı. Gözükmeme ihtimali var mı? Bir de bu oyunu tamamen nasıl kaldırabilirim? Kaldırmayı düşünüyorum çünkü gerçekten gerildim bu konuda. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.
Ozi2658
Becerikli
@Ozi2658, içinizin daha da rahatlamasını istiyorsanız birkaç bağımsız tarama aracıyla sisteminize tarama yapabilirsiniz.
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
![]()
HitmanPro and HitmanPro.Alert. Advanced Malware Scanning, Detection and Removal Tools.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.www.hitmanpro.com
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Sağ olun hocam. Eski sistemimde üyelikli ESET kullanıyordum kendisini beğeniyorum. Bunlarla da tarama yapacağım. Teşekkürler.
Zaten antivirüs açıkken kurmaya çalışırsen otomatik siliyor virüslü dosyaları sonra bu yüzden oyun açılmıyor vb. virüsün gözükmeme ihtimali çok düşük olsa da var.
Hocam Windows Defender açıkken sadece ilk olarak WinRAR ve Internet Download Manager uygulamalarını kurarken kapattırdı. Oyunu indirirken kapatmama gerek kalmadı. Öyle bir şey istemedi.
CRT_User
Yetkin
Hocam bu oyundan sonra zaten kolay kolay oyun indirmeyi planlamıyorum. Bu korku bana yeter. Game Pass, elimdeki oyunlar vb. diyerek bir şekilde idare edeceğim. Arkadaşım yükletti bana kendisi 7 TB'lik HDD'ye oyunlar yüklüyor. Onunkine bir şey olmuyorsa benimkine de bir şey olacağını zannetmem. Ama korku da var işde. Boşdayken de zatenj %0 da her şey görev yöneticisinde.
Korsan yazılımlara karşıyız. Bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali olan dosyalardan emin değilseniz, işleri güvenli tutmak için iki ayrı işletim sistemi (Dual boot) kullanabilirsiniz. Ana sisteminizi banka hesapları ve diğer önemli işler için temiz tutun, diğer işler için ayrı bir sistem kullanmak güvenlik risklerini azaltır.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
ElectroIQ'ya göre Z jenerasyonu ve Milenyumlar geçen sene korsan paylaşım sitelerine girişi 229 milyar kezden fazla. Demek ki her korsan paylaşım sitesi virüs yaymıyormuş, öyle mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
Yeni mesajlar
-
Fiziksel hırsızlığa karşı BitLocker ve Tam Disk Şifreleme verileri nasıl korur?
- Hermione Jean Granger
-