Uyuyan Sincap

Üstün
Resident Evil 2 remake indirmek istedim. FitGirl repack olduğu bildiriliyor ancak FitGirl sitesinden almadım Torrent'i. Davranış durumunu inceleyip zararlı olup olmadığını anlatır mısınız rica etsem. Vt'de antivirüs güncellemelerini durdurur tarzı bir yazı vardı. Eğer riskliyse kurmayacağım ama FitGirl de güvenli aslında.

Muhtemelen false-positive ama yine de Kaspersky ile taramanızı öneririm.

Resident Evil 2 Remake indirmek istedim. FitGirl repack olduğu bildiriliyor ancak FitGirl sitesinden almadım Torrent'i. Davranış durumunu inceleyip zararlı olup olmadığını anlatır mısınız rica etsem. VT'de antivirüs güncellemelerini durdurur tarzı bir yazı vardı. Eğer riskliyse kurmayacağım ama FitGirl de güvenli aslında.

Direkt sitenin kendisinden indirseniz hocam olmaz mı?

Doğru ama eğer daha detaylı bakılmak istenirse "exe" dosyasına şu program yardımcı olacaktır:

Bu setup dosyası FitGirl'deki ile birebir aynı. Fakat yine de başka dosyalara virüs gizlemiş olabilirler. Orijinal FitGirl sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.

O sitenin bir sürü türevi var. Biraz sıkıntı açıkçası.

Resident Evil 2 remake indirmek istedim. FitGirl repack olduğu bildiriliyor ancak FitGirl sitesinden almadım Torrent'i. Davranış durumunu inceleyip zararlı olup olmadığını anlatır mısınız rica etsem. Vt'de antivirüs güncellemelerini durdurur tarzı bir yazı vardı. Eğer riskliyse kurmayacağım ama FitGirl de güvenli aslında.

Hocam dodi Repacks'ten indirmenizi öneririm bence bu dosyayı silin FitGirl'in bir sürü sahte sitesi var.