Kaspersky görse zaten vt de görürdü. Bitdefender mevcut. Davranış analizini okuyabilen var mı aranızda.
Hocam FitGirl'ün websitesinden aynı setup dosyasını indirdim ve sizin attığınız setup dosyası ile hash'leri aynı. Yani bu setup orjinal FitGirl'ün sitesinden alınmış, bunda sorun yok. Ama farklı dosyalara bir şeyler gömmüş olabilirler.

Oyunindir sitesinden yeni linkten indirdim. Yorumlarda insanlar yazmışlar bana resmi sitesi gibi geldi. Yeni de değil 2012 sanırım setup tarihi. İnternetsiz kurulum yapabiliyor muyuz bu fitgirlde? Eğer yapabiliyorsak internetsiz yapar şansımı denerim.

Hocam FitGirl'ün websitesinden aynı setup dosyasını indirdim ve sizin attığınız setup dosyası ile hash'leri aynı. Yani bu setup orjinal FitGirl'ün sitesinden alınmış, bunda sorun yok. Ama farklı dosyalara bir şeyler gömmüş olabilirler.
Aslan hocam.

FitGirl'ün SSD'yi mahvettiğini duymuştum bir yerden. (mahvetmekten kasıt yavaşlatıyormuş performansını)
Format attığımda yaptığım ilk şey FitGirl'den 10 tane oyun kurmak. Yıllardır daha bir sorun yaşamadım. :) Çok ağır sıkıştırdığı için kurulum esnasında sistemi yüke sokuyor o doğru, ama kurulum bittikten sonra bir sıkıntı kalmıyor.

FitGirl Serious Sam 3, Need for Speed Most Wanted var cihazımda. Bunlar sağlam.

Vallahi ben son 2 senedir orijinal oyun alıyorum. Korsan oyunlarla bağımı tamamen kopardığımı söyleyebilirim.

Format attığımda yaptığım ilk şey FitGirl'den 10 tane oyun kurmak. Yıllardır daha bir sorun yaşamadım. :) Çok ağır sıkıştırdığı için kurulum esnasında sistemi yüke sokuyor o doğru ama kurulum bittikten sonra bir sıkıntı kalmıyor.

Şu konudan sonra site ile alakalı düşüncelerim hep aynı kalmıştı

Kuruyorum haydi bakalım.

Ablaamm Canını yerimmm.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (811).webp
    Ekran Görüntüsü (811).webp
    850,1 KB · Görüntüleme: 70
@Ömer_Yeter, bu attığınız konudan yola çıkarak FitGirl hakkında bir kanıya varamayız açıkçası. Site hâlâ r/Piracy, r/PiratedGames megathread'lerinde bulunuyor. Reddit'te hâlâ sorun yaşadığını belirten bir kullanıcı yok, aynı şekilde ben de FitGirl kaynaklı bir sorun yaşamadım.

Konusunu attığınız kişi farkında olmadan sahte siteden indirmiş olabilir veya başka bir şeyden zararlı yazılım bulaştırmış olabilir. Ya da sisteminde zararlı yazılım bile olmayabilir.