(Korsan) Resident Evil 2 Remake kurulum dosyaları zararlı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uyuyan Sincap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 781
  • Etiketler Etiketler
    kurulum
Kasma veya donma sorunu yaşadın mı şu ana kadar?
Hayır.

FitGirl aşırı sıkıştırıyor ve açarken deli gibi kastırıyor. Ama kurulum sonrası her şey normale dönüyor. Zaten kurulum dosyalarını siliyoruz.

Temiz. Ayrıca feci vrm yiyormuş oyun.

2 gb 1050 ekran kartım low ayar, fsr 1.0 açık eh işte oynatıyor. 70 fps.

Son düzenleme:

Türkçe destekliyor mu?

O dosyaya virüs koymak isteyen bir şekilde koyar ancak bununla kimse uğraşmaz çünkü oyun oynamak isteyen genel kullanıcı, backend mining harici işe yaramazdır.

Bu dosyaları indirirken girdiğin indirme servisleri daha tehlikeli hatta çok tehlikeli.

Hash kontrolü yapmışsınız zaten. İyi oyunlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (812).webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 54

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (813).webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
@Uyuyan Sincap, ALI213'ün modifiye edilmiş steamapi dosyasını zararlı algılamış. Bunu ben de fark etmiştim. Garip bir şekilde ALI213'ün crack dosyaları diğer gruplarınkine göre daha yüksek pozitif tespit oranına sahip. Kullandıkları tekniklerden olsa gerek. Zaten o "NoDVD" klasörünün içindekiler aslında çok da önemli değil. Oyunu paylaşan korsan siteleri bazen birden fazla Scene grubunun steamapi dosyasını o klasörde tutuyor olur da ihtiyaç olur diye. ALI213 olanların orada kalmasına gerek yok yani, karantinaya da alabilirsiniz.

En üsttekine gelirsek, o da büyük ihtimalle false-positive. Tabii eğer oyunu doğru kaynaktan doğru şekilde indirdiyseniz.

Eskileri aylardır başıma iş açmadı. Yenisi de algılama isimlerine baktığımda iş açmayacak gibi. Zaten BitDefender hiçbirine uyarı vermiyor. Ben de umursamıyorum pek. Ama yine de sağ ol dostum. Değerli bilgilerin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Uyuyan Sincap, işe yarayan bir reklam engelleyici kullan. Güçlü proaktif korumaya sahip bir antivirüs kullan. Topluluğun genellikle sorun yaşamadığını söylediği sitelerin dışına çıkma; bu durumda korsandan sistemine virüs bulaştırma ihtimali çok düşük zaten. Ben ilkokul çağından beri sistemime korsan oyun kuruyorum. Daha o zamanlarda bile korsandan sistemime virüs bulaştırmıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…