Korsan sayfadaki Scam Download butonu bilgisayara virüs bulaştırır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
Makaleler
43
Korsana destek yok biliyorum ancak bu durum biraz farklı. Aşağıda bırakacağım görselde yukarı da ki download tuşu herkesin anlayabileceği şekilde scam. Ancak bir anlık dalgınlıkla o tuşa tıkladım. Baktığımda hiçbir dosya vs. indirmedi. Bir sorun oluşur mu?

Güncelleme:

Reklam engelleyici kullandığım için herhangi bir ekstra siteye vs. yönlendirilmedim, sistemime herhangi bir dosya indirilmemesine rağmen aklımda şüphe kalmaması için Kaspersky ile tam tarama yaptım, herhangi bir sorun bulmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam, eğer bilgisayara inen bir dosya olmadığından eminseniz bir tehlike yok demektir. Sadece tıkladığınız için virüs bulaşmaz.

Teşekkür ederim. Bir dosya indirmediğine evet eminim. Ancak tuşa bastıktan sonra bilgisayar ilk anlar da biraz yavaşlar gibi olduğu için şüphelendim. Şu anda Kaspersky'da hızlı tarama yapıyorum.

Teşekkür ederim. Bir dosya indirmediğine evet eminim. Ancak tuşa bastıktan sonra bilgisayar ilk anlar da biraz yavaşlar gibi olduğu için şüphelendim. Şu anda Kaspersky'da hızlı tarama yapıyorum.
Ben de içiniz rahat etsin diye bunu önerecektim Muhtemelen bir sıkıntı yoktur ancak tarama yapmaktan zarar gelmez. İyi sosyaller.

Eskiden o buton market uygulaması falan indirirdi ve o uygulamalarda gerçekten de indirmek istediğimiz şeye ulaşabiliyorduk ama virüslüydü tabi. (Çok merak edip internet kafede denemiştim )

Son zamanlarda onun yerine genellikle pop-up reklamlar falan açıyor. Zaten reklam engelleyici veya antivirüs varsa direkt algılayıp açmasını engelliyor.
Yine de bi' tarama yapmakta fayda var.

Hiçbir şey indirmediyseniz problem olmaz. Virüs programı kullanmanıza gerek yok bilgisayarınızı ve interneti bilinçli kullanın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…