Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Korsan şekilde paylaşım yapan siteler, yapımcılardan izin almadan paylaşım yapıyor ve yapımcıya herhangi bir pay vermiyor. Tüm reklam gelirleri korsan paylaşım yerlerine gidiyor, modları, shader veya texturepackleri yapanlar büyük şirketler değil. Bazılarını bir kişi yaparken bazılarını birkaç kişi yapıyor. Bu yüzden yapımcıların desteğe ihtiyaçları var ve bu destek onlara motivasyon veriyor. Ayrıca korsan paylaşım yapan siteler de kullanıcı memnuniyeti de daha düşük oluyor, çünkü eski sürüm olma ihtimali ve virüs riski barındırabiliyor. Aşağıdaki linkten tüm korsan siteleri görebilirsiniz, eğer otomatik bir şekilde engellemek istiyorsanız aşağıdaki eklentiyi kurabilirsiniz.

Liste

Eklenti
Chrome
Firefox

MC için texturepack indirdigim site bile listede. Forge için indirdigim mod bile. İkisi de zaten parayla satilmiyordu. Listenin saçma olduğunu düşünüyorum. Scam,fake vb siteler için uBlock badware list filtresi, uBlock Origin'e varsayilan olarak geliyor. Ek uzantiya gerek yok, ozel filtre olusturulabilir.

MC için texturepack indirdigim site bile listede. Forge için indirdigim mod bile. İkisi de zaten parayla satilmiyordu.

Modlar zaten para ile satılmıyor, mesela CurseForge da reklam gelirleri ve premium gelirleri mod yapımcılarını destekliyor. Korsan siteler ise tüm reklam gelirlerini kendilerine alıp yapımcılara hiçbir destek vermiyorlar. Yapımcılardan izinsiz paylaşım yapıp desteklemeyen siteler korsan sitedir.

1754731115900.webp

Modlar zaten para ile satılmıyor, mesela CurseForge da reklam gelirleri ve premium gelirleri mod yapımcılarını destekliyor. Korsan siteler ise tüm reklam gelirlerini kendilerine alıp yapımcılara hiçbir destek vermiyorlar. Yapımcılardan izinsiz paylaşım yapıp desteklemeyen siteler korsan sitedir.

Eki Görüntüle 171477
Kullanmamızı önerdiğin sitenin CPS başına düşen geliri kıstığını ve yapımcıların hakkını fazlasıyla yediğini bile bilmiyorsun kral. Önereceksen Modrinth öner bari, CurseForge'un devri bitti. Emek hırsızının ta kendisidir CurseForge.

Kullanmamızı önerdiğin sitenin CPS başına düşen geliri kıstığını ve yapımcıların hakkını fazlasıyla yediğini bile bilmiyorsun kral.
Yapımcıların hakkını fazlasıyla yeseydi yapımcılar paylaşım yapmayı keserlerdi. Hak yiyor olsa bile yapımcılar burada kendi paylaşım yapıyor ve biraz gelirleri var. Bu geliri hiç kazanmamalarını istiyorsanız korsan site kullanabilirsiniz. İyi günler.

Ayrıca benim ilk aklıma gelen CurseForge olduğu için örnek verdim. CurseForge kullanın demedim.