Pylorex

Uzman
Selam, bir arkadaşım korsan içerik satıyor ve onu defalarca uyarmama rağmen insanlara geçip ucuzdan videoları satıyor. Bunu nasıl şikayet edebilirim? Ama ederken de benim olduğunu bilmesini istemiyorum, anonim olarak şikayet etmek istiyorum elimde nasıl bir kanıt olması lazım? Nereye şikayet etmeliyim? Yaşı 18'den küçük olduğu için ağır bir ceza alacağını da düşünmüyorum ama insanları böyle kazıklıyorsa ben uyarmama rağmen devam ediyorsa şikayet edilmeyi hak ediyor.

Keşke konuyu okusaydın. İnsanları yargılamak yerine tavsiyeyi o zaman verirdin sen.
daha ilk cümlemde ne yazıyor acaba okumayı becerebildin mi?
Dostum bırakmazsan şikayet derim diye sordun mu diye merak ettim, arkasından vurduğun birine nasıl arkadaşım diyorsun? Nereye şikayet edeceğin de bariz zaten tamamen vicdan azabını dindirip onay almak için açılan bir konu.

Dostum bırakmazsan şikayet derim diye sordun mu diye merak ettim, arkasından vurduğun birine nasıl arkadaşım diyorsun? Nereye şikayet edeceğin de bariz zaten tamamen vicdan azabını dindirip onay almak için açılan bir konu.

Başıma psikolog mu kesildin :D konuyu mesela örnek olarak CİMER'e mi yoksa EGM'ye mi şikayet etsem anonim olurum hangisi daha hızlı geri dönüş yapar diye attım.

Demek ki yakının bir adam öldürse yaptığı hatayı saklayacaksın bu da senin adaletin anlaşıldı. Arkadaşlık doğru yolu göstermektir yaptığı suçu gizlemek değil.

Başıma psikolog mu kesildin :D konuyu mesela örnek olarak CİMER'e mi yoksa EGM'ye mi şikayet etsem anonim olurum hangisi daha hızlı geri dönüş yapar diye attım.

Demek ki yakının bir adam öldürse yaptığı hatayı saklayacaksın bu da senin adaletin anlaşıldı. Arkadaşlık doğru yolu göstermektir yaptığı suçu gizlemek değil.
Yani psikolog olmakla ilgisi yok 10 TL'lik Sorbil videosu satmakla kimse zengin olmaz kimse dolandırılıp fakir kalmaz. Garibime giden kimliğinle şikayetini yapmaya yüzün yokken ya da yanlışından döndürmek için mesai harcamadığın birine nasıl "arkadaşım" diyorsun yoksa tanımadığın birini şikayet et sorun yok ya da arkadaşını da savunmak niyetinde değilim iyi niyetli olmadığı belli demek ki arkadaşın değilmiş onu söylemek istedim.
Son söylediğin şey için evet bu etik bir soru ama ben sana sorayım bir aile ferdin olsa yine de şikayet eder miydin? Bazen bazı şeylerin altında başka bir anlam aramak gerekir bu da senin gerçek arkadaşın mı senin satır aralarında okuyacağın şey olsun, sertleşmeye gerek yok iyi günler.