21611

Becerikli
Selam.
Koşu bandı almak bana göre mantıklı geliyor ama eğer bilmediğim bir riski varsa ya da daha iyi bir öneriniz olursa diye bu konuyu açmak istedim.

Dışarısı hem sıcak, hem evimiz yokuşta hem de spor salonlarına uzak. Ayrıca para da vermek istemiyorum. Amacım yağ yakmak ya da kas yapmak değil, tabii ki kas yapmam iyi olur ama asıl amacım değil. Amacım kilomu korumak ve sağlıklı olmak. Koşu için ayrılmış yerler var ama burası oraya uzak. Koşu bantlarını bu yüzden bana göre mantıklı buluyorum. Sizce mantıklı mı?

Komşularınız ile düşman olma ihtimaliniz yüksek bunun dışında ayrıca evdeki koşu bantlarının sonu kıyafet kurutma askılığıdır. Evinizin yokuş olmasının spor yapmanıza engeli nedir anlamadım. Yokuş olması daha iyi yürürken zorlanır ve kalori yakarsınız. Eğimde yürümek, koşmak düz zeminden faydalıdır. Yok ben illa kafaya koydum alacağım diyorsanız da sahibinden, dolap gibi uygulamalara bakıp sizin gibi bir heves ile koşu bandı alıp %60-%70 fiyat kırdığı halde satamayan insanları görüp ibret alabilirsiniz. İbret almıyorsanız da koşu bantlarını onlardan uyguna alın en azından fazla para harcamamış olursunuz.

Komşularınız ile düşman olma ihtimaliniz yüksek bunun dışında ayrıca evdeki koşu bantlarının sonu kıyafet kurutma askılığıdır. Evinizin yokuş olmasının spor yapmanıza engeli nedir anlamadım. Yokuş olması daha iyi yürürken zorlanır ve kalori yakarsınız. Eğimde yürümek, koşmak düz zeminden faydalıdır. Yok ben illa kafaya koydum alacağım diyorsanız da sahibinden, dolap gibi uygulamalara bakıp sizin gibi bir heves ile koşu bandı alıp %60-%70 fiyat kırdığı halde satamayan insanları görüp ibret alabilirsiniz. İbret almıyorsanız da koşu bantlarını onlardan uyguna alın en azından fazla para harcamamış olursunuz.
Yani bence benim asıl yürüme istememe nedenim sıkıcı olması. Aynı yer, bomboş, sıkıcı. Sürekli sürekli nereleri gezeceğim. Mesela haftanın 4 günü gezeyim diyeceğim. Ayrıca panik atağım da var, bayılacak gibi oluyorum ve eve dönene kadar stresten kendimi yiyorum, kaç kere yaşadım bunu. Tam anlamadığım bir sebepten dışarı çıkmaktan nefret ediyorum. Çarşı gibi yerlerde gezmeyi seviyorum. Sessiz yerlerde gezmeyi sevmem. En iyisi almamak. Ses yaptığına da bilmiyordum, daha tam araştırmadım.

Selam.
Koşu bandı almak bana göre mantıklı geliyor ama eğer bilmediğim bir riski varsa ya da daha iyi bir öneriniz olursa diye bu konuyu açmak istedim.

Dışarısı hem sıcak, hem evimiz yokuşta hem de spor salonlarına uzak. Ayrıca para da vermek istemiyorum. Amacım yağ yakmak ya da kas yapmak değil, tabii ki kas yapmam iyi olur ama asıl amacım değil. Amacım kilomu korumak ve sağlıklı olmak. Koşu için ayrılmış yerler var ama burası oraya uzak. Koşu bantlarını bu yüzden bana göre mantıklı buluyorum. Sizce mantıklı mı?
Koşuda vücut yerden tepki aldığı için dize sıkıntı oluyor diye biliyorum. Koşu bandı değil de şu eve alınan bisikletlerden almak mantıklı sanki. Eliptik bir hareket yörüngesi olduğu için dizler için daha iyi.

Evinde ortalama koşu bandına sahip olan ve spor salonunda da profesyonel koşu bantlarını deneyimlemiş birisi olarak hala daha her gün çıkıp dışarıda koşmayı tercih ediyorum. Çok gürültülü ve eğer cidden pahalı bir şey almazsan genellikle koşmak için küçük oluyorlar. Ayrıca en kaliteli koşu bandı bile dışarıda yapılan koşunun yerini tutmuyor. Dışarıda koşarken çok daha fazla kalori yakıyor ve kondisyonumu zorluyorum. Size tavsiyem koşu bandını boşverip sabahları erken saatte koşuya çıkmanız. Emin olun 2 kat fark var koşu bandından.

Bende bayağıdır var. 4 yıl olmuştur rahat. Hiç yürümemek hareketsizlik yerine alındığında kullanılırsa oldukça faydalı oluyor. Bayağı da terletiyor. Eğimi de 3'e ayarlarım hep dize zarar vermesin diye. Ses oluyor ama bir sıkıntısını görmedim. Akşamları da kullandım komşu rahatsız olsaydı olurdu çoktan. İyi ki almışım da diyorum. Ha bazen giysi de üzerine koymadım değil. Ben öneriyorum.

Kondisyon bisikleti olmaz mı? Ben 2 senedir kullanıyorum. Elektrik gideri yok, ses sorunu yok. Diz sorunu olmaması için de düşük gerilimde kullanırsınız.