O soruyu burada sorarsanız uyarı yiyebilirsiniz, Buca Anadolu lisesi daha iyi bu arada.

Hayatta kalmaya çalışacağız, açıkçası insanlar bir şey yapsa mantıklı cevap veremem pek muhtemelen cevaplarım daha da sinirlendirir. 10. sınıfta umarım nakille başka yere giderim.

Sinirlensin, ne yapacak dövecek mi? Adamsa dövsün :D hemen hastaneye gidip darp raporu alıp hapse tıkarsın, üstüne bir de para alırsın.
Hapiste de duvarları döver artık :D

Eki Görüntüle 179191

"Ula bu ne çalışıyor ogliiim, karı mısan leaa? Ders çalışıyor tirrrekk"

Böyle tiplerle dolu her teneffüs 240dB ses ile teneffüste iyi ders çalışılır değil mi? Her teneffüs güç zehirlenmesi yaşamış 12 yıllık İngilizce öğretmeni menopoza girdiği için hıncını kendisine bir şey yapamadığını bildiği yaşça küçük insanlara sebepsiz yere bağırdığı, keza idarenin yolsuzluklara bulaştığı için ses çıkarmaması ve parayla veya güçlü babası olduğu için öğrencilerin notlarını öğretmenlere baskı yapıp notlarını yükselttiği bir okul daha iyi, her gün neredeyse 6.5 7 saatini geçirip kafan seslerden erimiş halde evde Tonguç Akademi izlersin :love:
Türkiye'de Galatasaray Lisesi'ne falan gitmediğin sürece her türlü bu tarz şeylerle karşılaşacaksın, kaçarı yok.

Stres falan normalde onun dışında yaşadıklarım okulla alakalı etrafımda muhtemelen tas kafalı elemanlar olacak, kendi topraklarımın üzerinde mülteciymişim gibi hissedebilirim. Psikolojim zaten iyi değildi gene iyi değil hayatım boş geçiyor gibi hissediyorum çünkü 6-7-8 matematiğini bilmiyorum bunları bilmeden bütün gün televizyon izleyerek, kitap okuyarak geçirmek kötü hissettiriyor geri kalıyorum. Bunların bana zevksiz gelmesi liseye başlayacağım için ortaokul olsa bir şey olmazdı. Sadece yazacak kimsem yok ondan konu açtım eğer boşa zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın, herkesten özür dilerim.

Ben meslek lisesi bitirdim muşta ile bahçede çocuğun suratını falan dağıtıyorlardı ancak ağırlığını ve tedbirini aldığın sürece kimse sana yaklaşıp bir şey yapamaz tabii sen yüksek ihtimalle benimkinden daha iyi bir liseye gitmen muhtemel TEOG vardı benim dönemimde şimdi olay nasıl bilmiyorum fazla.

Hiç iyi değilim, başımda yük var psikolojim darmadağın zaten hiç iyi olmadı, iyi hissetmiyorum kendimi, insanlar sadece stres olur bende de stres var fakat yanında başka şeylerde var... Neyse sonumuz hayrola bakacağız.

Hiç iyi değilim, başımda yük var psikolojim darmadağın zaten hiç iyi olmadı, iyi hissetmiyorum kendimi, insanlar sadece stres olur bende de stres var fakat yanında başka şeylerde var... Neyse sonumuz hayrola bakacağız.

Boş verin hocam, madem daha iyi bir okula gidemiyorsunuz gittiğiniz okulu güzelleştirmeye çalışın.