MrTakovic
Çalışkan
Yaklaşık 3 aydır binamda boş port olmadığı için (yıl olmuş 2025 evet boş port yok müthiş Türkiye yüzyılı) mecburi Superbox kullandım, aylık ₺1.700 gibi fahiş bir rakam ödeyerek 500 GB kota alıyordum (ona rağmen çabuk bitiyordu bu da ayrı konu) TT ekipleriyle CİMER & BTK & bayi vs. her yerden ulaşıp adamları darlıyordum en sonunda binama geldiler, dedim herhalde port sorunu çözüldü. Yetkili abiyle bir görüştüm binamdan biri taşınmış onun portunu bana tahsis etmişler, binada başka insanlar da oturuyor onlar da port sorunu yaşıyor benim problemim giderildi ama onlar ne olacak diye sorduğumda cevap alamadım.
Neyse internet bağlantım sağlandı sonrasında Superbox iptal ettirme kararı aldım, işlemleri başlattım bir de ne göreyim:
Bana zaten TR'de sunuculara bağlantıda +50 ping ile hizmet sağlıyordu ben bunu öne sürerek cayma bedeli ödememe şansım var mı? Tüketici hakem heyetine götürebilirim işi, bilgi verirseniz sevinirim.
Neyse internet bağlantım sağlandı sonrasında Superbox iptal ettirme kararı aldım, işlemleri başlattım bir de ne göreyim:
Bana zaten TR'de sunuculara bağlantıda +50 ping ile hizmet sağlıyordu ben bunu öne sürerek cayma bedeli ödememe şansım var mı? Tüketici hakem heyetine götürebilirim işi, bilgi verirseniz sevinirim.
Son düzenleme: