Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar ben KPSS kitabı satacağım. Daha önce konuyu açtığım için örnek olarak Pegem Ezberbozan Paragraf kitabını ele alacağım. Ben bunu satmak istiyorum. Önce kendi sitesine baktım. 225 TL. Başka sitelerde ise 250 TL'den satılıyor. Sizce kendi sitesine göre satışa koymak mı iyi yoksa diğer sitelere de bakarak ortalama fiyat mı baz alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan neden yakın bir fiyata sıfır yerine ikinci el kitap alsın? Yıpranmış çözülmüş ve güncelliğini yitirmiş bir kitabın satılması için sağlam bir indirim gerekiyor. Yenisi 250lira ise 100 lira gibi bir fiyata belki satılabilir.

Şahsen ben o fiyata rağmen yine gider sıfır alırım.

İnsan neden yakın bir fiyata sıfır yerine ikinci el kitap alsın? Yıpranmış çözülmüş ve güncelliğini yitirmiş bir kitabın satılması için sağlam bir indirim gerekiyor. Yenisi 250lira ise 100 lira gibi bir fiyata belki satılabilir.

Şahsen ben o fiyata rağmen yine gider sıfır alırım.
Hocam zaten ikinci el değil ki sıfır olarak satıyorum.

Niye kendi sitesine göre? İnsanlar başka sitelerden de alabilir elbette. Piyasada alınabilecek en ucuz fiyattan kafadan yüzde 20 düşük olmalı. Üstüne kitap ne kadar yıprandıysa o kadar da düşmelisiniz.
Hocam eğer dediğiniz gibi yaparsam öyle alan daha fazla mı olur?

Son düzenleme: