30362

Becerikli
Merhaba, meslek lisesinde 10.sınıf öğrencisiyim. KPSS'ye en temelden nasıl çalışabilirim? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Okul hayatım coğunlukla zorbalanmayla gectiği icin ve DEHB tanım gec fark edildiği icin lise temelim yok. Ortaokulda ise büyük kısmını kopyayla gectim ve ortaokulda denemelerde sonuncu oluyordum. İlkokulda ise okuma yazmayı bile zor öğrendim. Carpma tablosu, alfabe vb coğu ezberimde yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam KPSS icin soru cozumlu test cozmek en iyisi cunku hep ayni sorular cikiyor bunu tavsiye ederim en iyi yontem bu. Şu andan itibaren baslarsan 2026 KPSS'sinden hatri sayili puan alirsin.

Antrenmanlarla Matematik seviyesinden 345 kitaplarını falan çözerek ikisi ayrı kitapta aşırı basitten basite daha sonra da 1-2 orta üst seviye kitap çözerek her ders için ayrı tabii ki 60 üzeri rahatlıkla alırsınız ancak şöyle bir gerçek var taban puana göre hareket edilmez ve torpil dediğimiz sorun var. Bu yüzden meslek çıkışınız iyi olsun ki onunla beraber alınacak kadrolarda işinizi sağlama alın. (Mesela elektrik okuyorsunuz hayli hayli alınıyor ama büro yönetimidir muhasebedir bunları elle değil cımbızla alıyorlar)

Ben değilim dostum konu sahibi henüz 10. sınıf olduğunu iddia etmiş.
He pardon o halde 2028 KPSS'sine girer ama simdiden baslarsa 100 alir garanti. Simdiki aklim olsa okumak yerine gider orta ogretim temizlikci olarak atanirdim. Baya maas aliolar. Sonra ne istersem istedigim bölümü bitirirdim birikmis paramla.

Antrenmanlarla matematik seviyesinden 345 kitaplarını falan çözerek ikisi ayrı kitapta aşırı basitten basite daha sonra da 1-2 orta üst seviye kitap çözerek her ders için ayrı tabii ki 60 üzeri rahatlıkla alırsınız ancak şöyle bir gerçek var taban puana göre hareket edilmez ve torpil dediğimiz sorun var. Bu yüzden meslek çıkışınız iyi olsun ki onunla beraber alınacak kadrolarda işinizi sağlama alın. (mesela elektrik okuyorsunuz hayli hayli alınıyor ama büro yöneti midir muhasebedir bunları elle değil cımbızla alıyorlar)

Anladım cok teşekkür ederim ayrıca antermanlarla matematik dışında antermanlarla matematik alternetifi icinde her dersten olan bir önerebilir misiniz acaba. (not: Antermanlarla matematik kin diğer derslerinde kitaplarını bulamadım)

Son düzenleme: