fatih terim

Uzman
Spora gitmeden düzenli olarak günlük kreatin kullansam bir nebze faydasını görür müyüm? 18 yaşında, 180 boyunda ve 69-71 kilo bandındayım. Kilom çok yok ve biraz sıska duruyorum. İnternette okuduklarıma göre biraz iri gösteriyormuş. Etkisini görür müyüm?

Evet görürsün. Kreatinle beraber bol bol su iç. Ben her idmanda 5 litre içiyorum, kreatin alsam çok iyi olurdum.

Eğer güç ve kuvvet artışı istiyorsan affetme, kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasın içinde su tutar ama sosyal medyanın abarttığı kadar işlevi yok. Sen en iyisi düzgün bir beslenme programı yap ve sağlam bir antrenman programın olsun.

sadece vücut geliştirmeye değil, pek çok şeye faydası var. üzerine en çok araştırma yapılmış ve kanıtlanmış takviyedir kendisi.

Yüzdesel olarak maksimum %10 faydası olur.
Bi' nebze sağlasa kâfi ya. Yapısal olarak kilo alamayan biriyim istediğim kadar yesem de. Ek olarak spora gitmeden vücut gelişimine katkısı oluyor ise şimdilik biraz kullanıp iler ki zamanlarda spor salonuna yazılırsam etkisi daha da olur bence. Çok sıska olmaktan iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma da şeyden takıldı. Testo taylanın kadıköy boğasına ev ziyareti videosunda videoda ki konuk olduğu Mustafa'ya sunmuştu HIQ NUTRITION Limon aromalı creatineyi. Bu adam yapısal olarak çok kilolu ve bu adam spor yapmasa dahi etkisini görebiliyor ise bende görebilirim gibi bir düşünce ile açmıştım konuyu. Önerir misiniz o creatineyi?

Aklıma da şeyden takıldı. Testo taylanın kadıköy boğasına ev ziyareti videosunda videoda ki konuk olduğu Mustafa'ya sunmuştu HIQ NUTRITION Limon aromalı creatineyi. Bu adam yapısal olarak çok kilolu ve bu adam spor yapmasa dahi etkisini görebiliyor ise bende görebilirim gibi bir düşünce ile açmıştım konuyu. Önerir misiniz o creatineyi?
HIQ, sahiplerinden dolayı seçmeyeceğim bir markadır. Ama kalitelidir, seçim sizin.

Kilo için creatine değil gainer alman gerekiyor. Herkes uçmuş kaçmış yok IQ falan filan, yattığın yerden sadece creatine içmekle gelişim görmezsin. Kasta su tutumunu arttıran bir şeyden kaslarını büyütmeden nasıl etki görmeyi planlıyorsun?