Spora gitmeden düzenli olarak günlük kreatin kullansam bir nebze faydasını görür müyüm? 18 yaşında, 180 boyunda ve 69-71 kilo bandındayım. Kilom çok yok ve biraz sıska duruyorum. İnternette okuduklarıma göre biraz iri gösteriyormuş. Etkisini görür müyüm?
Yok. Spora gitmeden istersen Steroid bas hiçbir şey göremezsin. İnsanlar bir de desteklemiş şöyle gelişirsin böyle gelişirsin diye. Bilginiz olmayan konular üzerinden millete bilgi vermeye çalışmayın arkadaşlar.

Yok. Spora gitmeden istersen Steroid bas hiçbir şey göremezsin.
Bu görüşü söyleyen nadir kişilerdensiniz hocam. Onca forum gezdim böyle bi görüşe sahip tek tük kişi gördüm. %10 katkı bile yeterli olur ki kimileri fazlaca katkı görebileceğimi söylüyor. Bu görüşe sahip olmanızda ki etken nedir?

Bilgi sahibi olabileceğinizi anlıyorum fakat diğer insanların hepsi bilgisizce mi konuşuyor?( yaklaşık bu konuda yorum yapanların %95 i kadar bi kesimden söz ediyorum.)
Yav kardeşim çoğunluk olan kesim her zaman haklı mı oluyor? Seçimde de çoğunlukta olanlar haklıydı o zaman. Spor yapmadan istersen Steroid bas bak bakalım ne kadar gelişeceksin? Bütün araştırmalara bakabilirsin böyle bir şey yok. Spor yapsan arkadaşların dediği doğru olurdu fakat böyle bir durum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav kardeşim çoğunluk olan kesim her zaman haklı mı oluyor? Seçimde de çoğunlukta olanlar haklıydı o zaman. Spor yapmadan istersen Steroid bas bak bakalım ne kadar gelişeceksin? Bütün araştırmalara bakabilirsin böyle bir şey yok. Spor yapsan arkadaşların dediği doğru olurdu fakat böyle bir durum yok.
Hocam elbette spor yapıldığı kadar ki bi beklentim yok ama en ufak bir katkı bile sağlamıyor mu?

Oturarak gelişim mi gösterilir dostum? Vücudundaki kas kütlesi belli zaten. Şu durumda kreatinin farkı kolunu sıktığında minnacık hacmi büyük gösterirse gösterir. Kaslar çalışmadan nasıl gelişim göstereceksin cidden inanılmaz.

Sayısız makalede kanıtlandığı üzere, evet. Düzenli direnç antrenmanına destek sağlar. Günlük 5 gram alınsa kâfi. Kompleks ürünlere para kaptırmayın. Kıytırık olmayan herhangi bir üreticiden monohidrat formunda alıp tüketebilirsiniz.

Sayısız makalede kanıtlandığı üzere, evet. Düzenli direnç antrenmanına destek sağlar. Günlük 5 gram alınsa kâfi. Kompleks ürünlere para kaptırmayın. Kıytırık olmayan herhangi bir üreticiden monohidrat formunda alıp tüketebilirsiniz.
Kardeşim ezber bilgileri gelip burada adama neden anlatıyorsun? Adam antreman yapmıyor antreman yaparsan şöyle şöyle gelişirsin diyorsun.

Oturarak gelişim mi gösterilir dostum? Vücudundaki kas kütlesi belli zaten. Şu durumda kreatinin farkı kolunu sıktığında minnacık hacmi büyük gösterirse gösterir. Kaslar çalışmadan nasıl gelişim göstereceksin cidden inanılmaz.
Bayramdan sonra spor salonuna yazılayım o zaman yoksa söylediğinize göre bi işe yaramaz bu creatine tek başına. Peki ortalama etkiyi görmek için ne kadar bir süre geçmesi gerekli? 2 ay?

Bayramdan sonra spor salonuna yazılayım o zaman yoksa söylediğinize göre bi işe yaramaz bu creatine tek başına. Peki ortalama etkiyi görmek için ne kadar bir süre geçmesi gerekli? 2 ay?
Kollarda biraz şişkinlik olsa yeterli şuanlık.