oğuz sasi 75
Üstün
Limit attırma kısmında talep edilen limit ve aylık gelir isteniyor hocam. Aylık sabit gelen gelirim yok ortalama ne yazmalıyım?.Limitini artırmaya çalışsın bakalım, yüksek ihtimalle gelir gösterin diyecektir.
Limit attırma kısmında talep edilen limit ve aylık gelir isteniyor hocam. Aylık sabit gelen gelirim yok ortalama ne yazmalıyım?.Limitini artırmaya çalışsın bakalım, yüksek ihtimalle gelir gösterin diyecektir.
Haziranda.
Limit attırma kısmında talep edilen limit ve aylık gelir isteniyor hocam. Aylık sabit gelen gelirim yok ortalama ne yazmalıyım?
Kardeşim, sen bir şirket altında mı çalışıyorsun? Yemeksepeti, Trendyol, Go vesaire ya da herhangi bir firma?Limit attırma kısmında talep edilen limit ve aylık gelir isteniyor hocam. Aylık sabit gelen gelirim yok ortalama ne yazmalıyım?.
Evet vigo altında çalışıyorumKardeşim, sen bir şirket altında mı çalışıyorsun? Yemeksepeti, Trendyol, Go vesaire ya da herhangi bir firma?
Sigortanı kendin mi ödüyorsun, esnaf kurye misin?
Her şeyimi kendim ödüyorum. Bağkurumu vb. Sabit bir yerde çalışıyorum p1 belgem olmadığı için ama diğer kuryeler gibi ödemelerimi kendim yapıyorum.
Her şeyimi kendim ödüyorum. Bağkurumu vb. Sabit bir yerde çalışıyorum P1 belgem olmadığı için ama diğer kuryeler gibi ödemelerimi kendim yapıyorum.
Teşekkürler hocam. Şu an kredi durumu iyileştirmeye açık olarak görünüyor belirteyim dedim. O zaman 2 - 3 ay bu 1.500 TL kredi kartından harcayıp ödemelerini yapayım gününde. Bi ara da yükseltme talebi atarım 10.000 TL için. Doğru mudur?Dostum o zaman iş bir tık daha karmaşıklaşıyor ama oldukça basitleştirerek anlatacağım.
Şimdi esnaf kuryeler Bağ-Kur, sigorta, vergi vesaire bütün masraflarını kendi ceplerinden karşılıyorlar. Yani senin bir şahıs şirketin var ve kendi adına çalışıyorsun. Bundan dolayı bir tık beklemen gerekiyor çünkü bankanın hesabında düzenli bir para akışı görmesi lazım.
3 ile 6 ay arası düzenli çalışıp hesabına para giriş çıkışı sağladıktan ve vergilerini vesaire ödedikten sonra bankaya şu belgelerle gidebilirsin:
Eğer kredi kartını, aktif olarak kullandığın ve paranı yatırdığın bankadan alacaksan hesap dökümünü götürmene çok gerek olmayabilir çünkü zaten sistemden görüyorlar ama ne olur ne olmaz yine yanında bulundur.
- Vergi levhan
- Son gelir vergisi beyannamen
- Son 3 ile 6 aylık hesap dökümün
- Vigo'dan hakediş/kazanç dökümün
- Mali müşavirden kaşeli ve imzalı gelir yazın
Bunlar genelde yeterli olur ama banka ekstra olarak tahakkuk fişi, fatura veya Bağ-Kur dökümü de isteyebilir.
Benim sana tavsiyem 3 ile 6 ay arası düzenli çalış. Hesabına adamakıllı para giriş çıkışı olduğu zaman önce sistemden limitini arttırmayı dene. Eğer sistemden olmazsa bu belgelerle şubeye gidip direkt limit artırım talebinde bulunabilirsin.
Bence en sağlıklı ve etkili yöntem bu.
Aynen hocam, faturalarınızı kredi kartı ile ödeyin, bir şey satın alacaksanız kredi kartı ile alın, otomatik ödeme talimatları verin. Kredi kartının kampanyalarına bakın, gerçekten oldukça iyi avantajları mevcut. Yapabileceğiniz tek şey şu anda bu; bu arada söylemedim ama teminatlı limit artışı diye bir muhabbet var. Eğer ki elinizde taşınır taşınmaz bir mal varsa, yani araba, ev, arsa gibi maddi değeri yüksek olan bir şey varsa, kredi kartı limitinizi bunları teminat göstererek arttırabilirsiniz. Ancak sizin adınıza olmalı bu taşınır taşınmaz mallar, haberiniz olsun. Kredi kartı borcunuzun tamamını ödemeye özen gösterin; asgari tutarını ödemeniz kredi notunuza zarar vermez ama faiz binmesine sebep olabilir. Ez cümle; kredi kartını düzenli kullanın, borçlarınızı zamanında ödeyin, kampanyalarınızı takip edin.Teşekkürler hocam. Şu an kredi durumu iyileştirmeye açık olarak görünüyor belirteyim dedim. O zaman 2 - 3 ay bu 1.500 TL kredi kartından harcayıp ödemelerini yapayım gününde. Bi ara da yükseltme talebi atarım 10.000 TL için. Doğru mudur?