O kadar bilgi vermedi. Kendisi görünce cevaplar. @D4C
Konuyu okudum, siz de aynı konuyla alakalı problem çekiyormuşsunuz herhalde. Yapabileceğiniz en iyi şey, taşınır veya taşınmaz malınız varsa teminat göstermek ya da düşük olasılık olsa bile düzenli gelir gider varsa, hesap dökümünüzü gelir gibi göstermek olabilir. Şubeye danışın.

Garanti üzerinden kredi kartı çıkarttırdım fakat bana 2.500 TL limit verdiler. Limit artış talebinde bulunuyorum fakat 5.000 TL'ye bile yükseltemiyorum. Risk skoru kısmında 30.000 TL'ye kadar limit artışı yapabileceğimi gösteriyordu, alma sebebim de buydu. 20.000 - 30.000 TL civarında gelirim var yine de banka bana limit vermiyor. Şu an 20.000 TL'lik avans hesap bile açabiliyorum ama kredi kartı limitimi yükseltemiyorum.

Sebebi ne olabilir? Tek kredi kartım bu ve borcum falan da yok.

Garanti öyle istediğin kadar talep oluştur kendileri yapmak istemiyorsa o limit yükselmiyor, ben kaç kez talep açtım reddettiler sonra gelmişler 3 mü 5k'mı neydi başlangıç limiti öyle olan kartı önce 15k sonra 100k yapmaya kalktılar gittim indirdim limitini. İhtiyacımız olduğu zaman değil kendilerine bol bol faiz ödediğimiz zaman limit artırımına geçiyor bankalar. Ben garantiden nemalanamayınca Halkbank üzerinden hesap açıp kredi kartı talebi oluşturmuştum 300k kredi kartı limitim var paşalar gibi kullanıyorum yine ana bankam garanti ama büyük işlerde pek işime yaramıyor. O yüzden tek bankada kalma bir de hesabı açar açmaz kart gelir gelmez sana yüksek limit vermelerini bekleme hemen olmuyor o işler. Kimi banka bir yıl müşterisi olduğun zaman sana teklifle geliyor kimisi hiç beklemiyor ben şu an 22 yaşındayım 17 yaşımdan beri garantinin müşterisiyim ve daha bu zamanlarda beni arayıp kredi, nakit avans, kredi kartı limit yükseltimi teklifleri ile geliyorlar ondan öncesinde ben kendim kredi kartı almak için başvuruyordum sayısız başvuru sonuçsuz kalıyordu.