Kredi kartını maaş bankasından çıkartmak mantıklı mı?

shiedae3 40

Üstün
Maaş bankamda Bonus Genç Kart var, 1.500 TL limiti var.
Ayrıca bir kredi kartı çıkarsam limiti yüksek olur mu? Maaşımı garantiden alıyorum.
Yoksa farklı bir bankadan çıkarmak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaş bankamda Bonus Genç Kart var, 1.500 TL limiti var.
Ayrıca bir kredi kartı çıkarsam limiti yüksek olur mu? Maaşımı garantiden alıyorum.
Yoksa farklı bir bankadan çıkarmak daha mı mantıklı?
Maaş bankasının limitle alakalı bir durumu olacağını sanmıyorum. Zaten limit genel ve tüm bankalardaki toplam limitinizle alakalı ve aylık kazanca göre belirleniyor.

Kendi bankanızdan almanın karlı tarafı onay aşamasının hızlı olması olabilir bir de aidatlarla- ücretlerle alakalı indirim veya masrafsızlık tanımlanması gibi durumlar olabilir.

Maaş bankasından kredi kartı almak mantıklı. Hem aidat ödemezsin hem limiti daha kolay artırırlar. Sonuç olarak o bankadan yatan aktif bir gelirin var.

Maaş bankasından kredi kartı almak mantıklı. Hem aidat ödemezsin hem limiti daha kolay artırırlar. Sonuç olarak o bankadan yatan aktif bir gelirin var.

Peki neden kredi kartı talep edincr 1. 000 TL ücret istiyor.

Peki neden kredi kartı talep edincr 1. 000 TL ücret istiyor.
O kısmı anlamadım. Kredi kartı talep ederken ücret istenmez. Aidat alacaklarsa kartı aldıktan sonraki ilk harcamanızdan sonra aidatı alırlar sizden. Maaş müşterisiyseniz hiç almazlar.

O kısmı anlamadım. Kredi kartı talep ederken ücret istenmez. Aidat alacaklarsa kartı aldıktan sonraki ilk harcamanızdan sonra aidatı alırlar sizden. Maaş müşterisiyseniz hiç almazlar.

Daha maaşımı almadım ondan çıkmış olabilir. Akbank'a başvurdum 58.500 limit verdi.

Daha maaşımı almadım ondan çıkmış olabilir.
Olabilir. Sisteme geç düşüyor. Garanti mobil ana sayfasındayken sol üstte kendi profilinize tıklarsanız orada maaş müşterisi olup olmadığınız yazar. Ya da direkt MH'lerine de sorabilirsin.

Akbank'a başvurdum 58.500 limit verdi.
Akbank'ı önermem ama kullanılabilir yine de. Aidat çıkabilir ama free kart almıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…