10.000 ödeyeceğim, karttan en fazla 2-3 harcarım bir ay içinde.Eğer normal harcama ise ortalama faiz 400-500 civarı gelir. Bu bir ayı düşündüğünde göz ardı edilebilir. Ama hepsini ödeyip kredi kartından bir ayda 10.000 TL harcarsan bir şey değişmemiş olur. Buna dikkat et sadece. Bence hepsini öde.
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Üstün
Soru mu bu da Mayki? Hepsini öde tabii ki. Sonraki ay da kredi kartını biraz daha az kullanmaya çalışırsın ama anladığım kadarıyla çekiniyorsun kredi kartını kullanmaktan. Nedenini sorabilir miyim?
Gelirim olsa da miktarı sürekli değişiyor. Para olunca da hemen yemeyi seven birisiyim, kendime güvenmiyorum yani.Soru mu bu da Mayki? Hepsini öde tabii ki. Sonraki ay da kredi kartını biraz daha az kullanmaya çalışırsın ama anladığım kadarıyla çekiniyorsun kredi kartını kullanmaktan. Nedenini sorabilir miyim?
SHERLOCKED
Üstün
Paran yok ki? Nerede? Para yok! Yemeyeceksin olmayan parayı.Gelirim olsa da miktarı sürekli değişiyor. Para olunca da hemen yemeyi seven birisiyim, kendime güvenmiyorum yani.![]()
La Grande Aquila
Başarılı
İşte kredi kartı bunun için varParan yok ki? Nerede? Para yok! Yemeyeceksin olmayan parayı.
Para var, kim yok diyor?Paran yok ki? Nerede? Para yok! Yemeyeceksin olmayan parayı.
Veira
Üstün
Kredi kartı kullanmasını bileni vezir, bilmeyeni rezil eder. Dikkat etmek lazım.Gelirim olsa da miktarı sürekli değişiyor. Para olunca da hemen yemeyi seven birisiyim, kendime güvenmiyorum yani.![]()
SHERLOCKED
Üstün
Kredi kartı için konuşuyorum.
Kredi kartı kullanmak kötü bir şey değil ama kendini tutman gerekiyor. Sonradan ödediğin için bir miktar kâra geçiyorsun aslında. (Sanırım yani?)
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Satış yapmak içi ChatGPT mi yoksa Claude mu tercih edilmeli?
- Mehmet Güler
-
-
-
-
-