Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
HP Victus modellerde Hall Sensor sorunu var, Lenovo LOQ serisinde (son modeller hariç) anakart yanması sorunu var, çözülüp çözülmediği bilinmiyor. Kronik sorun olarak geçer mi bilmiyorum ama Acer laptopların soğutmaları genelde çok kötü oluyor. Monster Abra modeller de aynı şekilde, Tulpar modeller daha iyi.
Lenovo 15***9 serisi.Merhaba, kronik sorunlu laptop modellerini söyler misiniz? Hem yeni laptop alacak olan arkadaşlarıma yardımcı oluruz.
HP Victus modellerde hall sensor sorunu var, Lenovo LOQ serisinde (son modeller hariç) anakart yanması sorunu var, çözülüp çözülmediği bilinmiyor. Kronik sorun olarak geçer mi bilmiyorum ama Acer laptopların soğutmaları genelde çok kötü oluyor. Monster Abra modeller de aynı şekilde, Tulpar modeller daha iyi.
Nitro 5 ve 16 serisinin soğutmaları gayet iyi. V15 serisininki kötü.
ONDEARTH
Uzman
Merhaba, kronik sorunlu laptop modellerini söyler misiniz? Hem yeni laptop alacak olan arkadaşlarıma yardımcı oluruz.
2025 yılında çıkan laptoplarda bir sorun görmedim, varsa da ben görmemiş olabilirim. 5xxx serisi ekran kartlı alsanız sorun olmaz gibi duruyor. Limitli veya ofis tarzı olanlara dikkat edin üst taraflarda belirtilmiş.
Astronotarda
Üstün
15***9 serisinde sorunlar devam ediyor muymuş? Ben düzeltildiğini sanıyordum. 15***10 serisinde zaten çözüldü.
Doğrudur, hangi modeller olduğunu hatırlayamadım.Nitro 5 ve 16 serisinin soğutmaları gayet iyi. V15 serisininki kötü.
15***9 serisinde sorunlar devam ediyor muymuş? Ben düzeltildiğini sanıyordum. 15***10 serisinde zaten çözüldü.
Essential olarak çıkardılar o seriyi tekrardan ama watt düşük diye biliyorum.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-