Kryonaut vs Pullwark Bold

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
RTX 3080 kartım pump out olduğunu fark ettim, yeni, pump out yapmayacak, macun arıyordum, aklıma Kryonaut ve pullwark bold geldi (Kryonaut pek emin değilim pump out konusunda). Kryoanut hakkında bildiğim ve birkaç kere kullanmışlığım var ancak uzun süre deneyemedim, pullwark bold hakkında ise sadece 1 2 şey okudum. Sistemi zaten 1 sene sonra satacağım, uzun süre gidip gitmemesinden çok biraz daha sıcaklık performansına bakıyorum (MX4-6 önermeyin) @Geraltın kılıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTM7950 neden almiyorsunuz ki?
@Ehwenisher Hocamla ayni fikirdeyim.

Kyronaut 6 aylık macundur, ekran kartındaysa 3 ay dayanabiliyor ama en etkilisi, paran varsa tüplü pembe olanı al aşırı pahalı ama 1 seneden fazla dayanıyor.

Kyronaut 6 aylık macundur, ekran kartındaysa 3 ay dayanabiliyor ama en etkilisi, paran varsa tüplü pembe olanı al aşırı pahalı ama 1 seneden fazla dayanıyor.
Extreme'den mi bahsediyorsunuz?

Hic gerek yok. PTM7950 gayet isini gorur. Alacak kisi 1 sene sonra pump-out mu olsun ister yoksa gittigi yere kadar gitsin mi ister? KS'de daha fazla para verecek Extreme alirsa.

Son düzenleme:
MX-4'ü zaten önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…