KTC alacaksanız kullanıcısı olarak memnun kalmadığımı söyleyebilirim. Akıcılık sorunu yaşıyorum (forumda bir kişi daha muzdaripti) yazılım güncellemesi yapılamıyor tepkisiz kalıyor, siyah alanlardaki logolar sönük kalıyor. Bunların hiçbirini ne yaparsam yapayım çözemedim bilginiz olsun.
KTC H27E6 modelinde herhangi bir oyun açtığımda 10sn sonra ekran sararıyor. CS2'de 300Hz akıcılığı yok, 2.monitörümdeki 300Hz ile karşılaştırdığımda akıcılık bakımından sıkıntılı olduğu kendini belli ediyor. Ancak V-Sync ile hafif gecikme yaratsa da düzeliyor. Cihazda yazılımsal senkronizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum. Kendi DP kablosunu ve HDMI 2.1'i denedim, bir şey değişmedi. Monitörün KTC'nin orijinal Çin sitesinde güncel bir yazılımı var, onu kurarsam düzelir mi bilmiyorum. Eğer ki düzelmezse garanti kapsamına girmez diye şu anlık bir şey yapmadım.
Bu monitöre sahip olup bu...
KTC alacaksanız kullanıcısı olarak memnun kalmadığımı söyleyebilirim. Akıcılık sorunu yaşıyorum (forumda bir kişi daha muzdaripti) yazılım güncellemesi yapılamıyor tepkisiz kalıyor, siyah alanlardaki logolar sönük kalıyor. Bunların hiçbirini ne yaparsam yapayım çözemedim bilginiz olsun.