Sen al KTC en kötü iade edersin, merak etme güzel monitör.Ben de KTC almak istiyorum ama bu sorunlardan dolayı bilemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen al KTC en kötü iade edersin, merak etme güzel monitör.Ben de KTC almak istiyorum ama bu sorunlardan dolayı bilemedim.
Amazon olsa direkt KTC alırım fakat İncehesap'a güvenmiyorum iade konusunda. Aşırı kararsız kaldım.Sen al KTC en kötü iade edersin, merak etme güzel monitör.
Size denk gelen sorunlu olabilir mi? Başka hiç yaşayan görmedim.
Bu sorunlardan sonra biraz soğudum gibi. Philips alsam çok şey kaybeder miyim?
Renk kalibresini yaptın mı monitörün?Sanmıyorum. Bu arada renk gamutu mükemmel görünüyor ancak renk gamutu daha kötü olan monitörümden kötü renkleri var bilginiz olsun. Sorun yaşayan sayısı da az değil sadece bu forumda bile.
Bu forumda yaşayan 3-4 kişi gördüm bu sorunu. Genel Reddit vb görmedim aslında.Sanmıyorum. Bu arada renk gamutu mükemmel görünüyor ancak renk gamutu daha kötü olan monitörümden kötü renkleri var bilginiz olsun. Sorun yaşayan sayısı da az değil sadece bu forumda bile.
Akıcılık sorunu ne alemde peki?Özel olarak renk ayarı yapmayı kastediyorsan en az 2 saat uğraştım.
Bu forumda yaşayan 3-4 kişi gördüm bu sorunu. Genel Reddit vb görmedim aslında.
Akıcılık sorunu ne alemde peki?
Yani kafam allak bulak, çoğunluk sorun yaşamamış, yaşayan da 4-5 kişi. Philips mi alsam diye düşünüyorum.300 Hz gibi değil. Yanında 165 Hz monitör kullanıyorum akıcılıkları çok benzer.
Yani kafam allak bulak, çoğunluk sorun yaşamamış, yaşayan da 4-5 kişi. Philips mi alsam diye düşünüyorum.