Bu hem KTC hem de Philips'ten iyi midir? İşin içinden çıkamıyorum. KTC çok iyi duruyor ama @Hamza Ensar Sağlam ın yaşadığı problem aklımı çok karıştırdı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu KTC den daha iyi. Quantum dot kullanıyor, ayrıca kontrast oranı hepsinden yüksek. Hız konusunda da fena değil.Bu hem KTC hem de Philips'ten iyi midir? İşin içinden çıkamıyorum. KTC çok iyi duruyor ama @Hamza Ensar Sağlam ın yaşadığı problem aklımı çok karıştırdı.
Tamamdır, Gaming Gecesi indirimi olmasa bile alabilirim bunu.Bu KTC den daha iyi. Quantum dot kullanıyor, ayrıca kontrast oranı hepsinden yüksek. Hız konusunda da fena değil.
Renk gamutu ve kontrast oranı bakımından KTC'den iyi. Overshoot da yok.Tamamdır, Gaming Gecesi indirimi olmasa bile alabilirim bunu.
Renk gamutu ve kontrast oranı bakımından KTC'den iyi. Overshoot da yok.
Siz de bu 3'lü arasından bunu alırdınız değil mi?
12 taksit ile 15K, ne dersiniz?
@2254 14.500 TL ile 12 taksit sipariş ettim. 12 taksit ile rakipsiz denilebilir mi bu fiyatta?
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz de bu 3'lü arasından bunu alırdınız değil mi?
12 taksit ile 15K, ne dersiniz?
Eğer Xiaomi G PRO 27i alamıyorsan bu modeli al. Xiaomi hem Quantum dot, hem de Mini LED arka aydınlatmaya sahip.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ona çıkmıyor bütçe hocam. Bunun siparişini verdim. G4'ten sonra güzel bir fark olur değil mi?Eğer Xiaomi G PRO 27i alamıyorsan bu modeli al. Xiaomi hem Quantum dot, hem de Mini LED arka aydınlatmaya sahip.
Bir de bilginiz varsa, kontrast oranı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
@2254
Bence olur.Ona çıkmıyor bütçe hocam. Bunun siparişini verdim. G4'ten sonra güzel bir fark olur değil mi?
Son olarak kontrast oranı ve renk gamutu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Son olarak kontrast oranı ve renk gamutu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
G4 %64 rec 2020 ve 900:1 kontrast oranına sahip. Gigabyte %83 rec 2020 ve 1700:1 kontrast oranına sahip. Yani yaklasık 2 kat kontrast oranı var, bunu fark etmemen imkansız. Renk gamutu da keza arada bayağı büyük bir fark var, fark etmemen imkansız.