G4 %64 rec 2020 ve 900:1 kontrast oranına sahip. Gigabyte %83 rec 2020 ve 1700:1 kontrast oranına sahip. Yani yaklasık 2 kat kontrast oranı var, bunu fark etmemen imkansız. Renk gamutu da keza arada bayağı büyük bir fark var, fark etmemen imkansız.

Eki Görüntüle 218810

Eki Görüntüle 218811

Eki Görüntüle 218812

Eki Görüntüle 218813
Anladım. Seni bayağı yordum bugün. :D
Yardımların için çok teşekkür ederim.

Monitör geldi birkaç saattir kullanıyorum. 0 ölü piksel ve akıcılık sorunu falan yok. Renk doygunluğu ise eski H25T7 monitörüme göre çok daha iyi. Beklentilerim karşılandı diyebilirim.

Monitör geldi birkaç saattir kullanıyorum. 0 ölü piksel ve akıcılık sorunu falan yok. Renk doygunluğu ise eski H25T7 monitörüme göre çok daha iyi. Beklentilerim karşılandı diyebilirim.
Hayırlı olsun. Bende g65b ile gigabyte m27q2 arasında kaldım . Hangi satıcıdan aldınız g65b bakmışmıydınız? 2 si arasında gidip geliyorum.

Hayırlı olsun. Bende G65b ile Gigabyte M27Q2 arasında kaldım. Hangi satıcıdan aldınız G65b bakmış mıydınız? 2'si arasında gidip geliyorum.

Teşekkürler, İncehesap saticisindan aldim. G65B'i çok araştırdım ama hem daha pahalı olması hem de çok fazla şikayeti olması sebebi ile eledim. Gigabyte hakkında bir yorumum yok ancak risk almak istemiyorsan onu alabilirsin bence.