Hocam laptop ekran kartsız olduğu için NVIDIA renk ayarlarıyla vs. oynayamıyorum. Attığınız fotoğrafa göre gerçekten KTC'nin renkleri daha kötü. Benim yorumuma gelecek olursak renklerden bende memnun kalamadım gibi, ayrıca ghosting var monitörde. Forumda birde o kadar performansı vs. iyi dendi şimdi iade etsem pek bir alternatif monitör yok şimdilik kalacağım gibi. Curved istemediğimden bu monitörü aldım ama keşke G65B alsaydım diyorum arkadaşımda onu tercih etti.

Ben de pişman oldum gibi eğer bunu çözemezsem. G65B'yi çıplak gözle görmedim gördüyseniz nasıldı? Hayır arkadaşlar da yardımcı olsalar keşke @BerkayZ87 @2254 😅

Ben de pişman oldum gibi eğer bunu çözemezsem. G65B'yi çıplak gözle görmedim gördüyseniz nasıldı? Hayır arkadaşlar da yardımcı olsalar keşke @BerkayZ87 @2254 😅
Bende görmedim ancak arkadaş kötü bir monitörden G65B'ye geçti baya iyi olduğunu söylüyor. Eğer olurda iade edersem Philips Evnia 27M2N3501PA veya G65B alacağım. Siz iade etmeyi düşünüyormusunuz peki?

Bende görmedim ancak arkadaş kötü bir monitörden G65B'ye geçti baya iyi olduğunu söylüyor. Eğer olurda iade edersem Philips Evnia 27M2N3501PA veya G65B alacağım. Siz iade etmeyi düşünüyormusunuz peki?

Siz nereden aldınız İncehesap'tan mı? Eğer bir iki güne çözemezsem iade edeceğim o kesin. Ancak iade kabul edecekler mi onu bilmiyorum.

Dostum bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. Ben ilk defa sizden görüyorum %97.8 DCI-P3 çıkan bir monitör için renkleri doygun değil diye şikayet edeni. Teknik olarak saçma yani, bir sürü incelemesine de baktım, incelemeler de bunu doğruluyor. Rehberime göz atıp ayar yapmaya çalışın. Mesela sana söylediğim ayarları yaptın mı?

Display>profesyonel mod>Native olarak değiştir.
Display>preset>user olarak ayarla.
Color>Color temperature>R-50, G-48,B-49 olarak değiştir bir de.

Dostum bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. Ben ilk defa sizden görüyorum %97.8 DCI-P3 çıkan bir monitör için renkleri doygun değil diye şikayet edeni. Teknik olarak saçma yani, bir sürü incelemesine de baktım, incelemeler de bunu doğruluyor. Rehberime göz atıp ayar yapmaya çalışın. Mesela sana söylediğim ayarları yaptın mı?

Display>profesyonel mod>Native olarak değiştir.
Display>preset>user olarak ayarla.
Color>Color temperature>R-50, G-48,B-49 olarak değiştir bir de.

Dediğiniz ayarları yaptım ve maalesef kurtarmadı. Konudaki diğer arkadaşta monitörü beğenmemiş hani gözümde sorun var desem yok.

Renkleri bir şekilde hallettim ancak bu sefer de siyah olmaması gereken kısımlar fazla siyahlar ve YouTube videosunu büyütünce bir anda bazı yerler parlıyor. Rehberinize göre biraz bakınayım ayar.