Detaylar
Kim cevapladı?Furina
Gelişen
Elbette fiyatı oldukça uygun. Lakin, İdefix'in Prime satıcısı biraz sorun çıkartabiliyormuş. Satıcının puanı biraz şüpheli gelince daha önce biraz bakınmıştım. Şikayet Var, sitesinde ilgili satıcı için baya bir şikayet var. Oradan alacaksanız, bunu bilerek alın. Ürün elinize sağlam ulaştığı takdirde sorun yok.
Bu arada arkadaşlar ürün güzel, alınabilecek en ucuz 2K IPS 27'' Monitördür. Tam FP ürünüdür.
Bu arada arkadaşlar ürün güzel, alınabilecek en ucuz 2K IPS 27'' Monitördür. Tam FP ürünüdür.
Bu monitöre hiç ısınamıyorum ben. Panel kalitesi iyi diye öneriliyor genellikle ama onun dışında da bayağı sınıfta kalıyor benim fikrime göre. Ne bileyim, tasarım ve malzeme kalitesi açısından bayağı kötü duruyor görünürde. Yani dokunsam uçacak gibi duruyor, Ayak falan fazla ince değil mi? Kağıt gibi duruyor. Kol kısmı da öyle. Monitör kolu alayım desen 1.000 TL de ona vereceksin, Edecek sana aşağı yukarı 8.000 TL.
theodore bagwell
Başarılı
Haklı isyanBu monitöre hiç ısınamıyorum ben. Panel kalitesi iyi diye öneriliyor genellikle ama onun dışında da bayağı sınıfta kalıyor benim fikrime göre. Ne bileyim, tasarım ve malzeme kalitesi açısından bayağı kötü duruyor görünürde. Yani dokunsam uçacak gibi duruyor, Ayak falan fazla ince değil mi? Kağıt gibi duruyor. Kol kısmı da öyle. Monitör kolu alayım desen 1.000 TL de ona vereceksin, Edecek sana aşağı yukarı 8.000 TL.
Lil Moresad
Gelişen
neden?Yoğun olarak rekabetçi oynamıyorsanız AOC Q27G42XNE tercih edin.
348375
Becerikli
Sunduğu değerler ile çok daha iyi görüntü sağlıyor.