Elbette fiyatı oldukça uygun. Lakin, İdefix'in Prime satıcısı biraz sorun çıkartabiliyormuş. Satıcının puanı biraz şüpheli gelince daha önce biraz bakınmıştım. Şikayet Var, sitesinde ilgili satıcı için baya bir şikayet var. Oradan alacaksanız, bunu bilerek alın. Ürün elinize sağlam ulaştığı takdirde sorun yok.
1778425589609.webp

Bu arada arkadaşlar ürün güzel, alınabilecek en ucuz 2K IPS 27'' Monitördür. Tam FP ürünüdür.

Bu monitöre hiç ısınamıyorum ben. Panel kalitesi iyi diye öneriliyor genellikle ama onun dışında da bayağı sınıfta kalıyor benim fikrime göre. Ne bileyim, tasarım ve malzeme kalitesi açısından bayağı kötü duruyor görünürde. Yani dokunsam uçacak gibi duruyor, Ayak falan fazla ince değil mi? Kağıt gibi duruyor. Kol kısmı da öyle. Monitör kolu alayım desen 1.000 TL de ona vereceksin, Edecek sana aşağı yukarı 8.000 TL.

Bu monitöre hiç ısınamıyorum ben. Panel kalitesi iyi diye öneriliyor genellikle ama onun dışında da bayağı sınıfta kalıyor benim fikrime göre. Ne bileyim, tasarım ve malzeme kalitesi açısından bayağı kötü duruyor görünürde. Yani dokunsam uçacak gibi duruyor, Ayak falan fazla ince değil mi? Kağıt gibi duruyor. Kol kısmı da öyle. Monitör kolu alayım desen 1.000 TL de ona vereceksin, Edecek sana aşağı yukarı 8.000 TL.
Haklı isyan :D. 8, 9 Verebilen birisi ucuz diye bu monitörü almaktansa daha düzgün bir şey almalı. Fakat FP olarak düşünürsek gayet güzel bence.