Kullanıyorum, sadece siyahlar biraz parlak görünüyor. Renk canlılığı, ghosting durumları çok iyi. Eski monitörümde gözlerim çok yoruluyordu, fakat bu monitörde saatlerce kullansam da sorun yaşamıyorum, 200hz akıcılığı mükemmel, hiç titreme tarzı bir şey de yaşamadım. Genel olarak çok memnunum, öneriririm.

Sitede ayrı sürücü bölümü yok demişsin hocam bilemiyorum maalesef, bende vardı. Yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.

Monitör sürümünüzün doğru olduğundan emin misiniz? Loglardan pek anlayan biri değilim, programda O.K dışında bir şey mi yazdı sonuç olarak? FAIL gibi.
Sürümü harfi harfine kontrol ettim, sürüm doğru. Programın ekran görüntüsü alamadım ancak FAIL hatasını alıyordum. USB Sürücülerini silip tekrar yükledim ve kabloyu değiştirdim. Bu şekilde sürümü güncellemeyi başardım ancak bu sefer Overclock ayarı çalışmıyor maalesef. Özel çözünürlük ile 200hz eklemeye çalışınca da işe yaramıyor, USB ye Linux kurup denedim ama yine 200hz ayarı çıkmadı

Sitede ayrı sürücü bölümü yok demişsin hocam bilemiyorum maalesef, bende vardı. Yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.
Tamamdır, benim monitörde update vs yokmuş o yüzden sadece Control Center için indirme linki bulunuyor. Başka bir modele baktığımda da aynısı görününce hepsinde öyle sandım. v1.1 gibi olunca güncelleme var demekmiş. Buradaki yoruma göre EU ve US için ayrı güncellemeleri hazırlıyorlarmış.

Sürümü harfi harfine kontrol ettim, sürüm doğru. Programın ekran görüntüsü alamadım ancak FAIL hatasını alıyordum. USB Sürücülerini silip tekrar yükledim ve kabloyu değiştirdim. Bu şekilde sürümü güncellemeyi başardım ancak bu sefer Overclock ayarı çalışmıyor maalesef. Özel çözünürlük ile 200hz eklemeye çalışınca da işe yaramıyor, USB ye Linux kurup denedim ama yine 200hz ayarı çıkmadı
Hocam yanlış değilsem bende 1.0.8 sürümü yüklü, overclock ayarı normal çalışıyor. Bilgim yok maalesef. Ayarlardan açmadığınız sürece özel çözünürlükle yapamıyorsunuz.